Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Stekkerdoos

Elke professional kent het wel: je hebt een belangrijke klus, maar je komt stopcontacten tekort. Of misschien wil je gewoon wat extra flexibiliteit in je werkruimte. Een stekkerdoos is in dergelijke situaties onmisbaar. Maar wat maakt een stekkerdoos nu eigenlijk zo speciaal en waar moet je op letten bij de aanschaf?

Meer dan alleen extra stopcontacten

Een stekkerdoos is niet zomaar een verzameling van extra stopcontacten. De huidige modellen bieden tal van functies en beveiligingen. Denk hierbij aan overspanningsbeveiliging, wat je apparatuur beschermt tegen eventuele piekspanningen. Er zijn stekkerdozen met USB-aansluitingen, ideaal voor het opladen van mobiele apparaten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes en aantallen stopcontacten, van compacte 3-gats varianten tot uitgebreide 10-gats modellen voor de grotere klussen. En wist je dat de eerste stekkerdozen al in de vroege 20e eeuw werden gebruikt? Ze waren toen natuurlijk een stuk primitiever dan nu, maar het idee blijft hetzelfde: efficiëntie en gemak in de stroomvoorziening.

Gebruik je stekkerdoos op de juiste manier

Hoewel een stekkerdoos vaak als een simpel hulpmiddel wordt gezien, is het belangrijk deze op de juiste manier te gebruiken. Plaats de stekkerdoos bij voorkeur op een droge plek en vermijd direct zonlicht. Rol verlengde snoeren altijd volledig uit om oververhitting te voorkomen. Het is ook aan te raden om de totale stroomsterkte van alle aangesloten apparaten te controleren. Deze mag de maximale stroomsterkte van de stekkerdoos niet overschrijden. Tot slot, kies voor stekkerdozen met een KEMA-keurmerk. Dit geeft aan dat het product voldoet aan de Nederlandse veiligheidseisen.

Waarom je stekkerdoos kopen bij Fixami?

Op zoek naar de perfecte stekkerdoos voor jouw behoeften? Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment. Of je nu een basic model nodig hebt of een high-end stekkerdoos met extra functies, we hebben het allemaal. Bovendien garanderen we je altijd scherpe online prijzen, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Ons deskundig team staat altijd klaar voor persoonlijk advies, en dankzij onze snelle levering heb je je bestelling zo in huis. Kies voor kwaliteit, service en expertise. Kies voor Fixami.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is