NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien
    Laat nog 2 zien

Verlengsnoer

In de wereld van gereedschap en klussen is het verlengsnoer een onderschatte held. Je hebt een klus ver van een stroombron, maar je gereedschap moet wel van stroom worden voorzien. Wat doe je dan? Precies, je grijpt naar je vertrouwde verlengsnoer. Maar er is meer te vertellen over dit handige hulpmiddel dan je op het eerste gezicht zou denken.

Wat maakt een verlengsnoer uniek?

Een verlengsnoer is niet zomaar een lang stuk draad. Het is ontworpen om stroom efficiënt en veilig over een langere afstand te vervoeren. Hierbij is de dikte van de kabel en het materiaal waarmee het is gemaakt cruciaal. Een dikker snoer kan bijvoorbeeld meer stroom aan, ideaal voor zwaardere machines. Ook de isolatie is van groot belang om veiligheid te garanderen. Wist je trouwens dat het eerste patent voor een verlengsnoer al in 1904 werd geregistreerd? Het idee is dus al meer dan een eeuw oud en nog steeds onmisbaar in elke gereedschapskist.

Tips voor het gebruik van jouw verlengsnoer

Hoewel een verlengsnoer eenvoudig lijkt, zijn er enkele dingen waar je op moet letten voor optimaal gebruik. Zorg ervoor dat het snoer volledig is uitgerold om oververhitting te voorkomen. Vermijd knikken of scherpe bochten in de kabel, dit kan de binnenste draden beschadigen. Houd het snoer uit de buurt van water of natte oppervlakken. Als je meerdere apparaten tegelijkertijd wilt aansluiten, kies dan voor een verlengsnoer met meerdere uitgangen, maar let wel op de maximale belasting.

Jouw voordelen bij Fixami

Bij het kiezen van een verlengsnoer wil je natuurlijk het beste van het beste. Daarom kies je voor Fixami. Met een groot online assortiment vind je altijd het verlengsnoer dat past bij jouw klus, of je nu een kort snoer nodig hebt of juist een heel lang exemplaar. Bovendien geniet je bij ons altijd van scherpe online prijzen. Maar dat is nog niet alles. Dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. En heb je vragen of wil je advies? Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies en een top service. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Vertrouw op kwaliteit, vertrouw op Fixami.

72 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is