usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars 1023625 Snoeigiraffe - 3,5m

Fiskars 1023625 Snoeigiraffe - 3,5m-image
Gratis product
83,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
   Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
   Ontmoet de Fiskars 1023625 Snoeigiraffe: de ultieme helper in jouw tuin
   Als jij het type tuinier bent dat geen genoegen neemt met minder, dan is de Fiskars 1023625 Snoeigiraffe - 3,5m jouw perfecte match. Deze niet te missen toevoeging aan jouw tuingereedschap maakt snoeien niet alleen een koud kunstje, maar tilt jouw tuinverzorging ook naar een hoger niveau. Stel je voor: geen ladder meer nodig om die hooggelegen takken te bereiken, want met een totale snoeihoogte van ongeveer 3,5 meter (inclusief jouzelf) pak je moeiteloos elke uitdaging aan. De snoeikop, die tot 230° te draaien en te fixeren is in elke gewenste stand, biedt ongeëvenaarde precisie en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat jij elk stukje vers hout tot ø32 mm kunt snoeien zonder de plant te beschadigen. En de oranje snijondersteuning? Die zorgt voor die extra zichtbaarheid waardoor je nooit mis snoeit. Plus, de duurzame handgrepen met zachte greep en antislipvoet garanderen comfort en veiligheid bij elke snoeibeurt.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Met de Fiskars 1023625 Snoeigiraffe in jouw handen weet je zeker dat je niet alleen goed, maar ook veilig aan het werk bent. Deze snoeigiraffe is speciaal ontworpen met jouw welzijn in het achterhoofd. De antislipvoet en zachte grepen zorgen ervoor dat je stabiel staat en comfortabel werkt, uur na uur. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van dit stuk gereedschap. Fiskars begrijpt dat jij investeert in kwaliteit die seizoen na seizoen meegaat. Daarom zijn de materialen zorgvuldig gekozen op hun weerstand tegen slijtage, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare partner in de tuin voor de lange termijn. Dit gereedschap belooft niet alleen een bereik van 3,5 meter in de lucht, maar ook jaren van trouwe dienst op de grond.

   Waarom je deze snoeigiraffe bij ons moet halen
   We snappen dat je met een klik op de knop wilt dat jouw tuin tot bloei komt. Daarom bieden wij snelle levering en vriendelijke service om ervoor te zorgen dat de Fiskars 1023625 Snoeigiraffe - 3,5m zo snel mogelijk jouw tuinavonturen komt ondersteunen. De combinatie van ons groot assortiment en scherpe prijzen zorgt ervoor dat je niet alleen dit topstuk in handen krijgt, maar ook meteen verder kunt kijken naar wat jouw tuin nog meer nodig heeft. Bij ons vind je alles wat je zoekt op één plek, gemakkelijk en zonder gedoe. Kies voor de kwaliteit, duurzaamheid en de zekerheid van een perfect verzorgde tuin met de producten uit onze webshop.

   EAN

   6411501150134

   Artikelnummer

   176936

   Gewicht (Product)

   1.1 kg

   1x Fiskars 1023625 Snoeigiraffe

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.