usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien
    Laat nog 1 zien
    Laat nog 5 zien
    Laat nog 5 zien

Brads

Als jij aan de slag gaat met klusprojecten of professionele bouwwerken, weet je hoe belangrijk de juiste bevestigingsmaterialen zijn. Daarom introduceren we je graag aan Brads. Deze kleine, maar o zo essentiële, nagels zijn ontworpen om je werk niet alleen makkelijker, maar ook mooier te maken. Met Brads werk je netjes en efficiënt, vooral in fijne houtbewerkingsprojecten waarbij de afwerking telt. Voor een brede selectie van deze kleine krachtpatsers, neem eens een kijkje in onze bevestigingsmateriaal sectie, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw project.

Alles over Brads

Brads zijn dunne nagels die vooral worden gebruikt in afwerktoepassingen, waarbij een discrete bevestiging gewenst is. Ze hebben een kleine kop die makkelijk verzonken kan worden, vaak zonder nagelputten achter te laten. Dit maakt ze ideaal voor werkzaamheden aan sierlijsten, kozijnen, of het monteren van dunne platen hout. Een topmerk zoals Makita biedt apparaten die speciaal ontworpen zijn voor het werken met Brads, die zorgen voor een ongeëvenaarde precisie en duurzaamheid. Het juiste gebruik van Brads vereist een scherp oog en een vaste hand, zodat je werk tot in de kleinste details perfect is. Wist je dat Brads, vanwege hun fijne vorm, oorspronkelijk werden ingezet in de meubelmakerij om delicate verbindingen onzichtbaar te houden?

Kies slim, kies brads bij Fixami

Brads kunnen een wereld van verschil maken in je afwerkingsprojecten. En bij Fixami weten we dat. Daarom bieden we je niet alleen een groot assortiment aan van deze kleine helden, maar zorgen we ook voor scherpe prijzen. We begrijpen dat tijd geld is, vooral in de bouwsector. Daarom beloven we een snelle levering van uit onze eigen voorraad, zodat jij zonder oponthoud door kunt met je project. En voor de laatste aanbiedingen, inclusief voordelige deals voor Brads en gereedschap om ze te bevestigen, kijk je op onze Promotie pagina. Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid bij elk project.

197 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 2 van 9