usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zwaluw Den Braven 10024201 Acryl-W Acrylaatkit - Bruin - 310ml

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Zwaluw Den Braven 10024201 Acryl-W Acrylaatkit - Bruin - 310ml

Uitvoering

2,99
1,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met Zwaluw Acryl-W, de ultieme hoogwaardige watergedragen acrylaatkit die uitblinkt in veelzijdige afdichtingstoepassingen. Deze afdichtingskit, gebaseerd op acrylaatdispersie, vormt na het aanbrengen een zacht plasto-elastisch rubber door de verdamping van water uit de kit.

   Met voordelen zoals geschiktheid voor het afdichten van aansluitvoegen, duurzaamheid met permanent plasto-elastisch blijvende eigenschappen, uitstekende hechting op de meeste ondergronden en gebruiksgemak, is Zwaluw Acryl-W de ideale keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen (mits de eerste 5 uur droog).

   De toepassingsgebieden zijn divers en omvatten het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.

   Met een houdbaarheid tot 18 maanden na productiedatum, op voorwaarde dat het wordt bewaard tussen +5°C en +25°C in de originele verpakking op een droge plaats, biedt Zwaluw Acryl-W duurzame afdichtingsprestaties voor al je projecten. Maak het afdichten eenvoudig en effectief met deze hoogwaardige watergedragen acrylaatkit.

   Kleurdekking

   Dekkend

   Geschikt voor type kitspuit

   Kokerhouder

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Gescheurd beton, Beton, Steen

   Volume (product)

   310 ml

   Kleurnaam

   Bruin

   EAN

   8711595008235

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster