usp1
usp2
usp3

NL

FR

TEC7 XealPro Universele kit - Transparant - 310ml

TEC7 XealPro Universele kit - Transparant - 310ml
8,39
7,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Tec7 XealPro Universele kit: Eigenschappen en Toepassingen

   De Tec7 XealPro Universele kit combineert de professionele kwaliteit van TEC7 met uitstekende gebruikskwaliteiten. Deze kit hecht perfect op bijna alle bouwmaterialen en kan veilig gebruikt worden op verschillende oppervlakken, zoals natuursteen, spiegels, sanitair en keukenbladen. De XealPro kit is volledig CE-gecertificeerd voor al deze toepassingen en is gebaseerd op milieuvriendelijke technologie. In tegenstelling tot eerdere generaties siliconen bevat XealPro geen giftige of schadelijke stoffen en is het een MEKO-vrije silicone.

   De eigenschappen van de Tec7 XealPro Universele kit zijn onder andere: universele en duurzame afdichtingskit, geschikt voor praktisch alle ondergronden en materialen, natuursteenkit: ideaal voor marmer, graniet, beton, metselwerk, tegels, randen, vensterbanken, werkbladen, dorpels en platen, sanitairkit: schimmelbestendig en geschikt voor voegafdichting in sanitaire ruimten en natte cellen, inclusief acrylbaden, schimmel- en bacteriebestendig: perfect voor luchtkanalen en HVAC-systemen, beglazingskit: voor het afdichten van enkel-, isolatie- en gelaagd glas, constructiekit: ideaal voor het afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in de bouw en industrie, reparatiekit: voor het herstellen van oude siliconenvoegen, afdichting van gevel- en bouwelementen, zoals puien, kozijnen, ramen, panelen en prefabelementen, geschikt voor gebruik in direct contact met voedingsmiddelen, dankzij de ISEGA food contact approval, luchtdichting in BEN- en passiefbouw, zeer emissiearm: Emicode EC1 Plus / VOC- emissie klasse A+.

   Met de Tec7 XealPro Universele kit ben je verzekerd van een hoogwaardige afdichtingsoplossing die voldoet aan alle vereisten en veilig is voor zowel jou als het milieu.

   Type kit / lijm

   Universelekit

   Toepassingen

   Monteren, Voegen

   Kleurdekking

   Transparant

   Geschikt voor type kitspuit

   Kokerhouder

   Hoogte (Product)

   23.1 cm

   Kleurnaam

   Transparant

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Waterbestendig

   Ja

   Volume (product)

   310 ml

   Schimmelwerend

   Ja

   Toepassing op

   Universeel

   Breedte (Product)

   5.1 cm

   Lengte (Product)

   5.1 cm

   EAN

   5414195002926

   Signaalwoord

   Gevaar

   Waarschuwingen (H-zinnen)

   H319

   H351

   H315

   H229

   H373

   H317

   H222

   H332

   H334

   H335

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   P211

   P101

   P405

   P308

   P210

   P251

   P102

   P501

   P410

   P412

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.