Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Betonmolen

Wanneer je met bouwprojecten bezig bent, groot of klein, is de betonmolen vaak een onmisbaar hulpmiddel. Dit krachtige apparaat helpt bij het mengen van beton, mortel of specie, zodat je altijd de juiste consistentie krijgt voor jouw klus. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, een betonmolen bespaart tijd en zorgt voor een beter eindresultaat.

De kracht van een goede betonmolen

Een betonmolen, vaak gemaakt van een stevige stalen constructie, is uitgerust met een grote draaiende trommel. Hierin wordt het mengsel van zand, cement en water tot de juiste consistentie gemixt. Afhankelijk van het model kunnen deze molens verschillende hoeveelheden materiaal aan. Sommige zijn speciaal ontworpen voor zware bouwprojecten, terwijl andere meer geschikt zijn voor kleinere klussen. En wist je dat de oudste bekende betonmengtechnieken dateren van duizenden jaren geleden, waarbij oude beschavingen al de basisprincipes van het mengen begrepen om sterke constructies te creëren?

Optimaal werken met de betonmolen

Voor het beste resultaat met je betonmolen is het belangrijk om de juiste verhoudingen van materialen te gebruiken. Voeg altijd eerst een deel van het water toe, gevolgd door het zand, cement en de rest van het water. Dit zorgt voor een gelijkmatige mix. Het is ook van belang om de molen na elk gebruik goed te reinigen. Zo voorkom je dat resten uitharden en de werking van de molen belemmeren. En vergeet niet: veiligheid eerst! Zorg altijd voor een stabiele opstelling en gebruik handschoenen en een veiligheidsbril.

Waarom je betonmolen kopen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je gereedschap. Daarom bieden we je een groot online assortiment betonmolens aan, zodat je precies het model vindt dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. En dankzij onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van waar voor je geld. Maar dat is nog niet alles! Met onze eigen voorraad zijn de betonmolens die je ziet direct leverbaar, zodat je snel aan de slag kunt met je project. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat ons team van experts voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kies je altijd het beste voor jouw klus.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is