Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Batterijen

Als je denkt aan de energiebron voor je gereedschap, denk je aan batterijen. Ze vormen de stille kracht achter veel van onze dagelijkse taken en maken draadloos gereedschap flexibel en mobiel. In een wereld waarin we steeds minder afhankelijk willen zijn van snoeren, zijn batterijen essentieel. Maar wat maakt een batterij nu echt goed en hoe gebruik je deze op de juiste manier?

Meer dan alleen energie

Batterijen zijn er in verschillende vormen en maten, en ze variëren sterk in termen van capaciteit, voltage en levensduur. Van de traditionele alkalinebatterijen tot de moderne lithium-ion-varianten; de technologie achter batterijen blijft zich ontwikkelen. Deze evolutie streeft naar langere levensduur, snellere oplaadtijden en minder gewicht. De capaciteit van een batterij, vaak aangeduid in mAh (milliampère-uur), geeft aan hoe lang je kunt werken voordat de batterij opnieuw moet worden opgeladen. En wist je dat de nieuwste generatie batterijen zo is ontworpen dat ze geen 'geheugeneffect' hebben? Dit betekent dat ze zonder problemen kunnen worden opgeladen, ongeacht hoeveel energie er nog over is.

Optimaal gebruik van jouw energiebron

Om het meeste uit je batterijen te halen, zijn er enkele richtlijnen die je kunt volgen. Ten eerste is het belangrijk om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Vermijd het gebruik en opladen van batterijen bij extreme temperaturen, omdat dit de levensduur kan verkorten. Zorg er ook voor dat je batterijen gebruikt die geschikt zijn voor het specifieke type gereedschap. Een te krachtige batterij kan het gereedschap beschadigen, terwijl een te zwakke batterij niet de gewenste prestaties zal leveren. Ten slotte, laad de batterij op voordat deze volledig leeg is om de levensduur te maximaliseren.

Fixami: Jouw batterij-expert

Waarom zou je kiezen voor Fixami als het gaat om batterijen? Allereerst bieden we een groot online assortiment van topmerken, waardoor je altijd de juiste batterij voor je gereedschap kunt vinden. Bovendien garanderen we scherpe online prijzen, zodat je verzekerd bent van een goede deal. Onze eigen voorraad zorgt ervoor dat veel producten direct leverbaar zijn, wat betekent dat je jouw batterijen snel in huis hebt. En als je niet zeker weet welke batterij je nodig hebt? Onze specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies om je te helpen de juiste keuze te maken. Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor top service en expertise in batterijen.

Categorie

  45 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is