Laserliner VideoFlex G4 Inspectiecamera in koffer - 9mm x 1,5m

★★★★★

3.0 / 5

1 review

-image
-image
-image
Laserliner VideoFlex G4 Inspectiecamera in koffer - 9mm x 1,5m-image
Laserliner VideoFlex G4 Inspectiecamera in koffer - 9mm x 1,5m-image
295,00

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Laserliner 082.242A Inspectiecamera: Jouw nieuwe ogen op moeilijk bereikbare plekken
  Ben jij klaar om de wereld van professionele video-inspectie te ontdekken met de Laserliner VideoFlex G4 Inspectiecamera in koffer - 9mm x 1,5m? Verken elk hoekje en gaatje, ook die moeilijk toegankelijke plekken, met het gemak van een ervaren pro. Met de Laserliner maak jij kennis met een scala aan geavanceerde functies zoals een 2-voudige digitale zoom, die je in stappen van 20% dichterbij de actie brengt zonder in te leveren op beeldkwaliteit. SmartView zorgt ervoor dat je altijd het optimale beeld hebt om tot de kern van het probleem te komen. Koppel de camera aan externe monitors via de TV-Out-aansluiting of sla belangrijke momenten op met de REC-functie voor zowel foto als video. En met de Digital Connection USB-C-interface analyseer je bevindingen nadien gemakkelijk op een pc. Het 3,5'' beeldscherm biedt helder zicht, terwijl de beeldrotatie en mirror-functie ervoor zorgen dat je altijd het juiste perspectief hebt. Zelfs het verwisselen van de camera-eenheid voor verschillende toepassingen is een fluitje van een cent.

  Een duurzame en betrouwbare keuze voor elke klus
  Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Laserliner VideoFlex G4 Inspectiecamera, waarmee je op betrouwbare wijze de verborgen hoeken van je project kunt verkennen. Deze inspectiecamera is niet alleen ontworpen voor gebruiksgemak, maar ook met oog voor de lange termijn. Door de stevige constructie en het slimme ontwerp van verwisselbare camera-units, investeer je in een tool die meegroeit met jouw behoeften en zich aanpast aan diverse toepassingen. De mogelijkheid om je bevindingen direct vast te leggen en te analyseren zorgt ervoor dat je altijd de juiste informatie bij hand hebt, veilig opgeslagen op een SDHC-geheugenkaart of overgedragen via USB-C. Met deze inspectiecamera heb je niet alleen een krachtig hulpmiddel voor vandaag, maar ook een betrouwbare partner voor al je toekomstige projecten.

  Waarom bestellen bij ons een slimme zet is
  Ervaar het gemak en de zekerheid van het bestellen van jouw Laserliner VideoFlex G4 Inspectiecamera bij onze webshop. Wij bieden niet alleen snelle levering, zodat jij onverwijld aan de slag kunt met jouw nieuwe inspectiecamera, maar ook de garantie van scherpe prijzen die jouw budget ten goede komen. Bij ons staat een groot assortiment ter beschikking, waarbij de Laserliner VideoFlex G4 slechts een voorbeeld is van de hoogwaardige tools die wij aanbieden. Bovendien staan onze vriendelijke service en diepgaande productkennis garant voor een shopervaring waarbij jij als klant centraal staat. Kies voor de zekerheid van kwaliteit, betaalbaarheid, en snelle service door jouw volgende gereedschap aan te schaffen via onze webshop.

  Diameter camerakop

  9 mm

  Werkt op

  Accu

  EAN

  4021563715749

  Artikelnummer

  333268

  Gewicht

  342 g

  Breedte

  181 mm

  Lengte

  96 mm

  Hoogte

  207 mm

  1x Draagkoffer
  1x TopClips 
  1x TopGuide
  1x Li-Ion accupack
  1x Net-/laadtoestel met internationaal adapter
  1x USB-kabel
  1x 4GB micro-SD-kaart
  1x Videoverbindingskabel

Reviews

3.0 / 5

★★★★★

1 review

 • 5 sterren

 • 4 sterren

 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 ster