NL

FR

Festool HSB 50/35/J/OSC/5 Zaagblad - 35x50mm (5st)

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
82,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool HSB 50/35/J/OSC/5 Zaagblad - Krachtig en Precies Zagen

   Wanneer precisie en duurzaamheid een rol spelen in je klussen, dan is het Festool HSB 50/35/J/OSC/5 multitool zaagblad een onmisbaar gereedschap in je collectie. Dit zaagblad, speciaal ontworpen voor het professionele segment, staat garant voor nauwkeurige en schone sneden in diverse houtsoorten. Wat dit zaagblad onderscheidt is de Starlock aansluiting, die zorgt voor een optimale krachtoverdracht en een eenvoudige wissel tussen de zaagbladen. Geen tijdverlies meer dankzij moeizame zaagbladwissels! De set komt met vijf zaagbladen, elk 35 mm breed en met een lengte/zaagdiepte van 50 mm - ideaal voor diepere zaagsneden of nauwkeurige uitsparingen in dikkere materialen.

   Jouw Projecten Naar een Hoger Niveau

   Het Festool HSB 50/35/J/OSC/5 zaagblad is het toonbeeld van veelzijdigheid en efficiëntie. De geavanceerde Starlock-aansluiting zorgt nicht alleen voor een sterke verbinding met je multitool, maar ook voor een snelle zaagbladwissel, waardoor je projecten vloeiender en zonder onderbreking verlopen. De originele Japanse vertanding, in dubbele rij, staat garant voor uiterst precieze en zuivere sneden, perfect voor gedetailleerde houtbewerking. Dit zaagblad is compatibel met de OSC 18 multitool, wat het een flexibele keuze maakt voor vakmensen die werken met Festool gereedschap.

   Haal het Beste uit je Klussen

   Met de Festool HSB 50/35/J/OSC/5 zaagblad set haal je niet alleen een stukje topgereedschap in huis, maar ook de zekerheid van werken met professionele kwaliteit. Bij Fixami begrijpen we het belang van betrouwbaar gereedschap voor je projecten. Als officiële dealer van topmerken, waaronder Festool, kennen we de ins en outs van onze producten. Deze zaagblad set is een perfecte toevoeging aan de uitrusting van elke vakman die op zoek is naar precisie en efficiëntie in zijn werk. Met ons uitgebreide assortiment, scherpe prijzen en de garantie van snelle levering, helpen wij je om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Ontdek het zelf en maak je klus beter met Fixami.

   Set bevat

   5 Stuks

   Breedte zaagblad

   35 mm

   Lengte zaagbladen

   50

   Aansluiting

   Starlock

   Is het een set?

   Ja

   Invaldiepte

   50 mm

   EAN

   4014549307243

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is