usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger - 2500W

Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger  - 2500W
Korting
245,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontmoet de krachtpatser: EUROM 135701 Hogedrukreiniger
      Als je op zoek bent naar een hoogwaardige oplossing voor al je schoonmaakwerkzaamheden, dan is de Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger - 2500W de perfecte keuze voor jou. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 2500 Watt, staat deze machine garant voor efficiëntie en kracht. Of het nu gaat om het reinigen van je auto, terras of gevel, de Eurom Force 2501 IND maakt korte metten met elk soort vuil. Dankzij de handige wielen en een 8 meter lange slang, beweeg je je eenvoudig en vrij rond terwijl je schoonmaakt. Bovendien stelt de reinigingsmiddelen toevoer je in staat om diverse schoonmaakmiddelen te gebruiken, afhankelijk van de taak die je voor ogen hebt. Met een maximale druk van 180 bar en een maximum toevoertemperatuur van 40 Celsius, biedt deze hogedrukreiniger niet alleen hoogwaardige prestaties, maar ook de flexibiliteit om verschillende soorten oppervlakken effectief te behandelen. Dit, gekoppeld aan het relatief normale geluidsniveau, maakt de Eurom Force 2501 IND een must-have voor elke reinigingsuitdaging.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Met de Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger kies je niet alleen voor kracht, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Door slim gebruik te maken van de reinigingsmiddelen toevoer, draag je bij aan een duurzamere wereld door overdosering en verspilling van schoonmaakmiddelen te voorkomen. Daarnaast benadrukt het ontwerp van de Eurom Force 2501 IND de veiligheid van de gebruiker. Met handige wielen is deze machine gemakkelijk te manoeuvreren, terwijl de 8 meter lange slang ervoor zorgt dat je een ruim bereik hebt zonder dat je de machine constant hoeft te verplaatsen. Dit maakt het reinigen niet alleen efficiënter, maar ook aanzienlijk veiliger. Bovendien zorgt het werken op netstroom ervoor dat je altijd kunt rekenen op constante prestaties zonder zorgen over batterijduur of de afnemende kracht die soms bij accu-aangedreven modellen optreedt. Met de Eurom Force loopt je schoonmaakwerk gesmeerd en blijft het ook veilig.

      Waarom je niet langer hoeft te zoeken
      Het kopen van de Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger via onze webshop bied je niet alleen toegang tot een hoogwaardige reinigingsmachine, maar ook tot een reeks voordelen die je nergens anders vindt. Met onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag met je nieuwe aankoop, zonder lang te hoeven wachten. En daarbovenop bieden we een groot assortiment, zodat je alles wat je nodig hebt voor een grondige reiniging op één plek vindt. Dit alles tegen scherpe prijzen, zodat je verzekerd bent van de beste deal. Maar dat is nog niet alles; onze vriendelijke service staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte gereedschappen voor jouw project. Kies voor gemak, kwaliteit en een uitstekende prijs door de Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger vandaag nog in huis te halen.

      Werkt op

      Netstroom

      Reinigingsmiddelen toevoer

      Ja

      Maximaal toevoertemperatuur

      40 °C

      Lengte slang

      8 m

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Opgenomen vermogen

      2500 W

      Maximale druk bar

      180 Bar

      Inclusief wielen

      Ja

      EAN

      8713415135701

      Artikelnummer

      374622

      1x Eurom Force 2501 IND Hogedrukreiniger
      1x Eurom Punt-/vlakstraalnozzle
      1x Eurom Roterende vuilfrees
      1x Eurom Shampootank
      1x Eurom Terrasreiniger

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

    Geselecteerd voor jou