Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Festool TCL 6 DUO Sneloplaadapparaat

placeholder-product-media-alt-text-not-set
149,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laadt twee tegelijkertijd op: één oplaadapparaat voor twee accu's.

   Het sneloplaadapparaat TCL 6 DUO biedt vermogen voor twee: via de beide insteekpunten worden twee accupacks gelijktijdig opgeladen. Dat is bijzonder handig voor alle gereedschappen met 2x 18V dubbele-accusysteem. Want als accupacks gelijktijdig ontladen worden, moeten ze zo snel mogelijk ook weer gelijktijdig volgeladen ter beschikking staan. Geschikt voor bijna alle accupacks van de 10,8V-, 14,4V- en 18V-klasse: om het even of het gaat om Li-HighPower Compact-accupacks, de handzame ergo-accupacks of alle AIRSTREAM-varianten (uitzondering: BP-XS voor CXS/TXS 10,8V). Bovendien vervalt het zoeken naar een tweede stopcontact voor nog een oplaadapparaat. Zeer handig voor het gebruik op de bouwplaats of in het voertuig. Zo kun je vlot en met volle energie verder werken. En voor het volledige overzicht zorgen de beide afzonderlijke LED-indicaties die op elk moment over laadvoortgang en restlaadtijd op beide laadinsteekpunten informeren.

   Ideaal voor machines met 18V dubbele-accusysteem: beide accupacks zijn snel en gelijktijdig weer volgeladen. Voltklasseoverkoepelend: geschikt voor alle accupacks van de 10,8V-, 14,4V- en 18V-klasse (uitzondering: BP-XS voor CXS/TXS 10,8V). Altijd geïnformeerd: aparte LED-indicatie voor de weergave van de resterende laadtijd en de laadstatus op beide laadschachten. Netjes opgeborgen: kabelopwikkeling op de behuizing en de voorziening voor de wandmontage zorgen voor netheid. Volledig beschermd. Vanzelfsprekend is ook het DUO-oplaadapparaat met de Festool Service volledig verzekerd
   Bevat barcode
   Nee
   Breedte (Verpakking)
   27.4 cm
   Gewicht (Product)
   1.8 kg
   Gewicht (Verpakking)
   1.994 kg
   Hoogte (Verpakking)
   10.9 cm
   Lengte (Verpakking)
   27.5 cm
   Volume (verpakking)
   8.2131 dm³

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is