usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita 194093-8 onderstel voor 2704 / 2704X

Makita 194093-8 onderstel voor 2704 / 2704X
321,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita 194093-8 onderstel voor 2704 / 2704X - Een revolutie in draagbaarheid en veelzijdigheid

      Makita introduceert het 194093-8 onderstel, een essentieel accessoire voor de modellen 2704 en 2704X. Dit onderstel is niet alleen opvallend vanwege zijn robuuste bouw, maar blinkt ook uit in verstelbaarheid en mobiliteit. Met een tafelmaat van 65,5 cm bij 81,0 cm biedt het voldoende ruimte voor diverse werkzaamheden. Hét kenmerk van dit onderstel is de capaciteit om in vijf verschillende hoogtes versteld te worden: 26 cm, 45 cm, 52 cm, 58 cm en 63 cm, wat zorgt voor een ongekende flexibiliteit in de werkplaats. Toegevoegd aan deze aanpassingsmogelijkheden, is het onderstel uitgerust met twee grote bokwielen waardoor het, zelfs met een machine erop, gemakkelijk te verplaatsen is. Makita, een merk dat bekend staat om zijn duurzaamheid en innovatie, bevestigt met dit onderstel opnieuw zijn reputatie in het gereedschapslandschap.

      Optimaliseer je werkruimte met echte Makita-flexibiliteit

      Dit onderstel van Makita is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. De verstelbare hoogtes maken het mogelijk om te werken op de hoogte die het beste bij jouw project past, waardoor je comfortabel kunt werken en de kans op fysieke belasting vermindert. Bovendien maakt de inklapbaarheid van het onderstel het opbergen in kleinere ruimtes of het transporteren van en naar verschillende werklocaties een fluitje van een cent. Perfect voor zowel de professionele klusser als de doe-het-zelver die op zoek is naar een combinatie van mobiliteit en stabiliteit in hun werkplaats.

      Waarom Makita's onderstel kiezen? Ontdek het bij Fixami

      Een korte samenvatting onderstreept de veelzijdigheid en gebruiksgemak van het Makita 194093-8 onderstel. Het biedt niet alleen verstelbare werkhoogtes om aan je behoeften te voldoen maar garandeert ook mobiliteit met zijn innovatieve ontwerp. Bij Fixami erkennen we de waarde van kwalitatief hoogwaardig gereedschap, waarmee je jouw klus naar een hoger niveau tilt. Als officiële dealer van topmerken, waaronder Makita, bieden we je een groot assortiment met scherpe online prijzen en een snelle levering. Ons team van specialisten staat altijd klaar om je te voorzien van gratis professioneel advies, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw project. Verrijk je werkplek met dit state-of-the-art onderstel en ervaar een nieuwe dimensie van efficiëntie en comfort.

      Maximale werkhoogte

      0.63 m

      Geschikt voor machine

      voor 2704 tafelzaag

      Verrijdbaar

      Ja

      Inklapbaar

      Ja

      Frame uitschuifbaar

      Nee

      Minimale werkhoogte

      0.26 m

      EAN

      0088381205702

      1x Makita WST04 onderstel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.