usp1
usp2
usp3

NL

FR

Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W

Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
Wagner Furno 500 EUR Heteluchtpistool - 2000W
65,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Wagner 2359352 Heteluchtpistool: Verhit de situatie
      Stel je voor, een tool die niet alleen jouw klusprojecten naar een hoger niveau tilt, maar ook moeiteloos elke uitdaging aangaat met de precisie van een professional. Dat is het Wagner Furno 500 heteluchtpistool. Met een robuuste opgenomen vermogen van 2000 Watt, zit je nooit tekort aan kracht. Of je nu paint-off projecten hebt of in de koude weer moet werken, de Furno 500 laat je niet in de steek. Het prachtige ergonomische design maakt handsfree werken een fluitje van een cent, zodat je je volledig kunt concentreren op de klus. Niet alleen is het ontworpen voor gemak met zijn geheugenfunctie, maar het heeft ook een LED-display die de 12 temperatuurstanden van 60 °C tot een verbluffende 600 °C toont. Of je nu bezig bent met het afbranden van verf, het verwarmen van PVC buizen, of solderen, deze machine biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt. Tel daarbij op de twee handige opzetstukken en de stationaire stand, en je hebt een heteluchtpistool dat net zo veelzijdig is als jij.

      Op veilige voet met de Furno 500
      Veiligheid en duurzaamheid zijn sleutelwoorden bij het gebruik van gereedschap op hoog niveau. Het Wagner Furno 500 heteluchtpistool tilt beide aspecten naar een nieuw level. Ergonomisch ontworpen zodat je het gemakkelijk en zonder zorgen kunt gebruiken, met een stationaire stand die ervoor zorgt dat je het veilig kunt neerzetten zonder het werk te onderbreken. Dit zorgt niet alleen voor maximale efficiëntie maar voorkomt ook onnodige ongevallen. De elektronisch geregelde temperatuurstanden waarborgen een betrouwbaar gebruik voor elke toepassing, zodat je keer op keer op dit heteluchtpistool kunt vertrouwen. Het handige geheugenfunctie zorgt ervoor dat je niet steeds je instellingen hoeft te wijzigen, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en de levensduur van het apparaat. Met de Furno 500 ben je gegarandeerd van een veilige, betrouwbare en duurzame tool die elke klus aankan.

      Klaar voor actie met topprestaties
      Gereedschap dat niet alleen krachtig en veelzijdig is, maar ook gemakkelijk te bestellen en snel geleverd wordt. Dat is de belofte die we waarmaken met de Wagner Furno 500. Met de snelle levering ben je binnen no-time klaar voor de volgende klus. Het grote assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, tegen scherpe prijzen die passen bij elk budget. En mocht je vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen. Wanneer je de Wagner Furno 500 bij ons bestelt, weet je zeker dat je een tool krijgt die presteert onder elke omstandigheid en jou als professional of enthousiaste doe-het-zelver ondersteunt in elke situatie. Wacht niet langer en zorg dat deze topper aan jouw gereedschapskist wordt toegevoegd.

      Werkt op

      Netstroom

      Elektronisch geregeld

      Ja

      Display

      Ja

      Digitaal display

      Ja

      Gewicht (Product)

      1 kg

      Maximale temperatuur

      600 °C

      Verpakt in

      Geen

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4004025082085

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.