usp1
usp2
usp3

NL

FR

Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W

Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W
Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W
Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W
Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W
Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W
Wagner Furno 300 EUR Heteluchtpistool - 1600W
43,69

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Wagner 2359348 Heteluchtpistool - ontbrand je doe-het-zelfgeest
      Heb je ooit gedacht aan een gereedschap dat zó veelzijdig is dat het bijna elke klus in en rondom het huis aankan? Maak kennis met de Wagner Furno 300, jouw nieuwe beste vriend voor al die projecten waar je eerst geen raad mee wist. Met een krachtige motor van 1600 Watt blaast dit elektrische heteluchtpistool zich door elke uitdaging heen, van het verwijderen van oude verflagen tot het ontdooien van bevroren buizen. Voel de vrijheid om te wisselen tussen twee robuuste temperatuurinstellingen: een warme 400 °C voor het fijnere werk en een verhitte 575 °C voor de zwaardere klussen. De Wagner Furno 300 is speciaal ontworpen voor de enthousiaste doe-het-zelver: praktisch, krachtig en verrassend veelzijdig. Dus of je nu geroeste bouten los wil maken, krimpkousen moet krimpen of simpelweg de BBQ aan wil steken – dit heteluchtpistool staat startklaar.

      Zorgeloos klussen met maximale veiligheid
      Bij elk gereedschap dat je inzet, wil je niet alleen dat het zijn werk doet, maar ook dat het veilig is in gebruik. Dat is precies waar de Wagner Furno 300 hoge ogen gooit. Veiligheid is hier geen bijzaak maar essentie. Het slimme ontwerp komt met een thermisch uitschakelmechanisme om oververhitting te voorkomen en een hitteschild met afstandhouders waardoor je noch jezelf, noch je werkomgeving in gevaar brengt tijdens het klussen. Voeg daarbij het ergonomische design voor comfortabel en langdurig gebruik zonder vermoeidheid en je begrijpt waarom de Furno 300 als betrouwbaar wordt bestempeld. Ook handig: door de stabiele standvlakken heb je beide handen vrij om te werken en de ophangvoorziening zorgt ervoor dat je het apparaat eenvoudig opbergt. Met de Wagner Furno 300 heb je een heteluchtpistool dat niet alleen jouw projecten verlicht, maar ook je zorgen wegblaast.

      Hetelucht-helden gezocht: bestel met vertrouwen
      Als het op jouw gereedschapsarsenaal aankomt, verdient elke nieuwkomer een warm welkom. Waar beter te zoeken dan in een webshop die snapt wat jij nodig hebt? Waarom zou je kiezen voor onze Wagner Furno 300? Simpel: naast onze scherpe prijzen en het enorme assortiment richten we ons op snelle levering en een service van onschatbare waarde. We zijn dé plek waar jouw zoektocht naar het perfecte gereedschap eindigt en het echte werk begint. Plaats vandaag nog je bestelling en laat niet alleen jouw projecten, maar ook je verwachtingen overtreffen. Met de Wagner Furno 300 aan je zijde en onze webshop in jouw hoek, is de klus zo geklaard.

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale temperatuur

      575 °C

      Digitaal display

      Nee

      Opgenomen vermogen

      1600 W

      Verpakt in

      Geen

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4004025082047

      Artikelnummer

      333590

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.