usp1
usp2
usp3

NL

FR

Vero 100197641 Handveger

Vero 100197641 Handveger
2,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Vero 100197641: de bezem die je niet laat zitten
   Stof en vuil zijn geen partij voor de Vero 100197641 Handveger Bezem. Vervaardigd uit ongelakt hout en uitgerust met een halfharde cocos veger, is deze bezem dé uitkomst voor een schone werkomgeving. En weet je wat 'm nog handiger maakt? De inbegrepen steel! Die zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt zonder nog een passende steel te moeten zoeken. Deze bezem is ingedeeld in B-kwaliteit, wat betekent dat je een betrouwbaar stuk gereedschap in huis haalt tegen een voordelige prijs. Voor de perfectionisten onder ons: er is ook een A-kwaliteit beschikbaar. Maar voor de doorsnee klussen rondom huis en tuin, zal deze bezem je niet teleurstellen. Schoonmaken wordt bijna leuk met de Vero 100197641 Handveger aan je zijde.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Je zit goed met de Vero 100197641 Handveger Bezem. Niet alleen omdat je milieubewust bezig bent met het ongelakte hout en de natuurlijke cocos veger, maar ook omdat deze bezem betrouwbaar is in gebruik. Geen half werk, geen teleurstellingen. Uitgerust met de stevigheid die je van een kwaliteitsbezem mag verwachten, gaat deze bezem lang mee. Bovendien, doordat je bijdraagt aan een schoner milieu door natuurlijke materialen te kiezen, houden we samen onze planeet een stukje netter. Veiligheid voor jezelf en zorg voor de wereld om je heen gaan met de Vero 100197641 hand in hand. Maak schoonmaken veilig en doe jezelf en onze planeet een plezier.

   Waarom je bij ons het beste uit bent
   Uitgekeken op eindeloos speuren naar het juiste gereedschap? Met onze snelle levering en het grote assortiment zit je bij ons altijd goed. De Vero 100197641 Handveger Bezem vandaag besteld, betekent bijna dat je morgen al aan de slag kunt gaan met je schoonmaakproject. We begrijpen dat de prijs ook belangrijk is. Daarom bieden we je niet alleen kwaliteit, maar ook scherpe prijzen. Tel daar onze vriendelijke service bij op, en je weet dat je nergens anders beter af bent. Geen gedoe, geen eindeloos vergelijken. Gewoon gemak, snelheid en een stralend schoon resultaat.

   Inclusief steel

   Ja

   EAN

   8710374025975

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.