usp1
usp2
usp3

NL

FR

Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm

Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm-image
25,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm: de oplossing voor slordige schuren
   Ben je het zat om altijd maar je gereedschap te zoeken in die rommelige schuur of werkplaats? De Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm is jouw ultieme redder in nood. Met een lengte van 50cm biedt dit ophangsysteem een georganiseerd huis voor al je tuingereedschap. Of het nu gaat om houten, metalen of kunststof stelen, dit systeem houdt ze allemaal (bijna) slipvrij vast, tot voorwerpen met een maximale breedte van 50mm en een gewicht tot 10kg. De gereedschaphouders kunnen zowel afzonderlijk als op een geleidingsrail gemonteerd worden, waardoor ze naar believen verschuifbaar zijn. Op één meter rail passen maximaal 12 gereedschapshouders, waarbij elke meter rail tot 80kg kan dragen. Belangrijk is dat de voorwerpen droog en vetvrij zijn en de ondergrond sterk genoeg is om de gewenste last te dragen. Kortom, met de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm wordt jouw werkplek een toonbeeld van orde en netheid.

   Veilig en duurzaam, elk gereedschap zijn eigen plek
   Nooit meer struikelen over rondslingerend gereedschap of uren zoeken naar die ene schop. De Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm maakt veilig werken gemakkelijk. Deze houder garandeert niet alleen een slipvrije opslag, maar ook een opgeruimde en efficiente werkruimte. Elk stuk gereedschap krijgt een eigen plaats, wat het terugvinden aanzienlijk versnelt en de levensduur van jouw gereedschap verlengt. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat zowel zwaar als licht gereedschap veilig opgeborgen kan worden zonder angst voor vallen of beschadigingen. Plus, de flexibiliteit om houders te verplaatsen betekent dat je jouw opbergsysteem kunt aanpassen naarmate je collectie gereedschap groeit of verandert. Deze duurzaamheid en betrouwbaarheid maken de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm een essentiële toevoeging aan elke werkplaats of schuur.

   Shop slim, werk slim met onze ongeëvenaarde service
   Wanneer je kiest voor de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm van onze webshop, kies je niet alleen voor een opgeruimde werkplek, maar ook voor de beste online winkelervaring. Met onze snelle levering heb je jouw gereedschaphouder in no-time in huis, klaar om je werkruimte een welverdiende makeover te geven. Tevens geniet je van ons groot assortiment. Niet alleen vind je de perfecte gereedschaphouder, maar ook alles wat je nodig hebt om je collectie compleet te maken. En dat alles tegen scherpe prijzen. Maar wat echt het verschil maakt, is onze vriendelijke service. Bij ons ben je meer dan alleen een klant, je bent een gewaardeerde partner in klussen. Zeg vaarwel tegen chaos en hallo tegen efficiëntie met de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - 500mm en ontdek het gemak van winkelen bij een webshop die jou begrijpt.

   EAN

   4020658001156

   Artikelnummer

   219000

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.