Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Systainers & systeemkoffers

Als professional weet je hoe essentieel het is om je gereedschap georganiseerd en beschermd te houden. Systainers en systeemkoffers zijn daarvoor dé oplossing. Ze zijn niet alleen handig voor opslag, maar ook voor transport van je waardevolle tools. Met deze koffers houd je overzicht en kun je efficiënter werken.

Alles op zijn plek met systainers & systeemkoffers

Systainers en systeemkoffers zijn ontworpen met de professional in gedachten. Ze zijn modulair, wat betekent dat je verschillende koffers kunt stapelen en vergrendelen, waardoor je een georganiseerd en ruimtebesparend opslagsysteem creëert. De stevige constructie beschermt je gereedschap tegen stoten en vallen. Binnenin vind je vaak aanpasbare compartimenten of schuiminzetstukken die je naar wens kunt indelen. En hier is een leuk detail: veel professionals labelen hun koffers niet alleen op inhoud, maar ook op project, zodat ze in één oogopslag de juiste tools voor de klus kunnen pakken.

Maximaal gemak in gebruik

De echte kracht van systainers en systeemkoffers zit hem in het gebruiksgemak. Of je nu op weg bent naar een klus op locatie of je gereedschap opbergt in de werkplaats, deze koffers zorgen ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Door de uniforme maten en het slimme vergrendelingssysteem stapel je verschillende koffers eenvoudig op elkaar. Dankzij de stevige handvatten en soms zelfs wieltjes, vervoer je jouw gereedschap zonder gedoe. En het mooiste? Je verspilt geen tijd meer aan het zoeken naar dat ene stuk gereedschap. Alles heeft zijn eigen plek.

Kies voor Fixami

Op zoek naar de perfecte systainer of systeemkoffer voor jouw gereedschap? Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment, zodat je altijd de juiste opbergoplossing vindt die past bij jouw behoeften. Bovendien garanderen we scherpe online prijzen, zodat je nooit te veel betaalt voor kwaliteit. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk advies om je te helpen de beste keuze te maken. Kies voor gemak, kies voor Fixami!

182 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 8

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is