usp1
usp2
usp3

NL

FR

TEC7 HP Clean Reiniger - 1L

TEC7 HP Clean Reiniger - 1L
8,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Tec7 HP Cleaner Reiniger is een voordelige reiniger die je online kunt kopen bij Gereedschapcentrum. Deze reiniger is zeer geschikt voor het verwijderen van moeilijke vlekken zoals hars, roet of smeermiddelen. Daarnaast is het ook huidvetvriendelijk.

   Deze reiniger heeft een aantal bijzondere kenmerken. Het is een sterk geconcentreerde, gebruiksklare en biologisch afbreekbare reiniger voor organische verontreinigingen. Het is HACCP goedgekeurd en huidvriendelijk. Het verwijdert ook moeilijke vlekken zoals hars, roet en smeermiddelen.

   De Tec7 HP Cleaner Reiniger is een groene vloeistof met een zuivere en frisse geur. Het is niet brandbaar en solventvrij. Het is volledig oplosbaar in water en heeft een basische pH-waarde van 13. Het is niet giftig bij normaal gebruik en mag niet worden ingenomen.

   Deze reiniger heeft verschillende eigenschappen. Het kan gebruikt worden voor het reinigen van alle oppervlakken zoals muren, vloeren, kunststoffen, natuursteen en hout. Het is ook geschikt voor het reinigen van voertuigen zoals auto's, motoren, caravans en boten, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Daarnaast kan het ook zwaar vervuild textiel reinigen. Het kan ook gebruikt worden voor het solventvrij ontvetten van werkstukken voor verlijming, afdichting, laswerken en coating.

   Hoogte (Product)

   34.7 cm

   Volume (product)

   1 l

   Vlampunt

   70 °C

   Lengte (Product)

   7.8 cm

   Breedte (Product)

   7.8 cm

   EAN

   5414195492017

   Signaalwoord

   Waarschuwing

   Waarschuwingen (H-zinnen)

   H319

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   P280

   P101

   P338

   P305

   P351

   P313

   P264

   P102

   P337

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.