usp1
usp2
usp3

NL

FR

Talen Tools T46 Ballastschop - 35cm

Talen Tools T46 Ballastschop - 35cm-image
24,19

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Talen Tools T46 Schep - Niet zomaar een Schep
   Als jij iemand bent die regelmatig bezig is met het verplaatsen van gemiddeld zware materialen, dan weet je dat de juiste tools het verschil maken. Maak kennis met de Talen Tools T46 ballastschop, jouw nieuwe beste vriend voor deze klussen. Dit is geen standaard schep; het is een ijzersterke bondgenoot met een rechte snede, speciaal ontworpen om moeiteloos in materialen te kunnen duwen. Het blad van 440x350mm, voorzien van een robuuste slijtstrip, zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor vroegtijdige slijtage. De stevige 85cm steel met een ijzeren D-handvat zorgt voor dat beetje extra grip en comfort tijdens het werk. Perfect voor alle tuin-, bouw- of landschapsprojecten waarbij nauwkeurigheid en duurzaamheid vereist zijn.

   Til slim, werk veilig
   Met de Talen Tools T46 ballastschop in je arsenaal, til je niet alleen gemiddeld zware materialen, je tilt je productiviteit naar een hoger niveau, veilig en duurzaam. De ontwerpers van deze schep hebben duidelijk rekening gehouden met het welzijn van de gebruiker en de levensduur van het product. De schop is niet bedoeld om met brute kracht in harde materialen te rammen, maar met de juiste techniek en de ondersteuning van de slijtstrip op het blad, tackel je elke klus efficiënt en met minder moeite. Het ijzeren D-handvat zorgt voor een betrouwbare grip, waardoor je met vertrouwen en zonder zorgen aan de slag kunt gaan. Een veilige keuze voor elke professional of doe-het-zelver die duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

   Voordelen van bestellen bij ons: Snel en zeker aan de slag
   Wanneer je de Talen Tools T46 ballastschop bestelt via onze webshop, krijg je niet alleen een topgereedschap in handen; je profiteert ook van onze snelle levering en ons uitgebreide assortiment. Of je nu een professional bent die geen dag zonder zijn tools kan of een enthousiaste doe-het-zelver, wij snappen dat je niet lang wilt wachten. Bij ons geniet je van scherpe prijzen en een vriendelijke service, waardoor het winkelen net zo plezierig is als het gebruik van onze gereedschappen. Kies voor kwaliteit en gemak, bestel de Talen Tools T46 ballastschop en ga snel en zeker aan de slag met jouw volgende project!

   Werkbreedte

   350 mm

   EAN

   8712448200462

   Artikelnummer

   219075

   Lengte (Product)

   1290 mm

   Gewicht (Product)

   2520 g

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.