usp1
usp2
usp3

NL

FR

Talen Tools E16 Puinvork - 85cm

Talen Tools E16 Puinvork - 85cm-image
57,49
55,69

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Talen Tools E16 Spitvork: een onmisbare krachtpatser
   Bij het opruimen van jouw tuin of werkterrein wil je gereedschap dat zowel stevig is als efficiënt werkt. De Talen Tools E16 Puinvork - 85cm voldoet precies aan die behoeften. Met zijn negen tands design is deze puinvork perfect voor het opruimen van puin, zonder zorgen dat kleinere stukken blijven haken tussen de tanden. Deze zijn namelijk bewust bot gelaten aan de onderkant. Wat deze puinvork uniek maakt, is de comfortabele D-greep. Deze greep maakt het tillen van grotere hoeveelheden puin niet alleen makkelijker, maar ook minder belastend voor je rug en schouders. Of je nu een professionele hovenier bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Talen Tools E16 Spitvork wordt snel jouw go-to gereedschap voor elke klus waarbij puinruimen aan de orde is.

   Veilig en duurzaam klussen met de Talen Tools E16
   Bij het werken met zware materialen is jouw veiligheid prioriteit. Daarom is de Talen Tools E16 Puinvork zo ontworpen dat het gebruik ervan niet alleen efficiënt, maar ook veilig is. Met de D-greep heb je een stevige houvast, wat het risico op slippen en daarmee verwondingen vermindert. Tegelijkertijd helpt de duurzaamheid van de vork je met het verantwoord en langdurig wegruimen van afval, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de slijtage van het gereedschap. Dit gereedschap is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Of je nu werkt aan een eenmalig project of het gereedschap regelmatig gebruikt, de Talen Tools E16 Spitvork bewijst keer op keer zijn waarde.

   Scoor jouw Talen Tools E16 bij ons: snel en voordelig
   Als je hebt besloten dat de Talen Tools E16 Puinvork - 85cm de toevoeging is die je nodig hebt voor je gereedschapset, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Gelukkig zit je bij ons goed! Dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien bieden we niet alleen deze puinvork aan, maar beschikken we over een groot assortiment aan gereedschap voor elke klus. En dat alles tegen scherpe prijzen. Maar wat jouw aankoopervaring echt bijzonder maakt, is onze vriendelijke service. Ons team staat klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken en al je vragen te beantwoorden. Kies voor gemak, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kies voor ons.

   EAN

   8712448050166

   Artikelnummer

   218553

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.