usp1
usp2
usp3

NL

FR

Swinko MXT 110 B Mixer met regelbaar toerental - 1100W

Swinko MXT 110 B Mixer met regelbaar toerental - 1100W
205,69

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Swinko 10.100.20 Mixer: jouw nieuwe mixmaatje
      Ben jij op zoek naar een compacte, krachtige mixer die kleinere hoeveelheden verf, lijm, egalisatie of tegellijm moeiteloos aankan? Zoek niet verder! De Swinko MXT 110 B Mixer met regelbaar toerental is jouw perfecte partner in crime voor al je mengklussen. Met een robuust opgenomen vermogen van 1100 Watt en een handige M14 aansluiting, is dit klein maar fijn apparaat ontworpen om tot 40 liter aan materialen efficiënt te mengen. De regelbare snelheid (tot 970 omwentelingen per minuut) zorgt ervoor dat je voor elke klus de juiste consistentie kunt bereiken zonder enige moeite. De meegeleverde Z-120 mm garde maakt het mogelijk om direct van start te gaan. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Swinko MXT 110 B past perfect in jouw gereedschapskist.

      Veilig en betrouwbaar: een zorg minder tijdens je klus
      Er is niets belangrijker dan veiligheid en betrouwbaarheid wanneer je met gereedschap aan de slag gaat. Gelukkig neemt de Swinko MXT 110 B Mixer deze zorgen volledig weg. Dankzij de compacte vormgeving en het traploze regelbare toerental heb je altijd volledige controle tijdens het mengproces. De structuur en de kwaliteit van de mixer zijn erop gericht om jou een comfortabele, efficiënte en veilige mengervaring te bieden, keer op keer. De consistent betrouwbare prestaties garanderen dat je op de Swinko MXT 110 B kunt rekenen voor al jouw toekomstige projecten. En met het werken op netstroom ben je verzekerd van continu vermogen zonder de zorgen van een lege batterij. Kortom, met deze mixer sta je stevig en veilig aan de basis van elk succesvol project.

      Waarom je zou moeten bestellen bij ons
      Ben jij overtuigd en klaar om de Swinko MXT 110 B Mixer aan je gereedschapsarsenaal toe te voegen? Wij bieden niet alleen de beste deals en een groot assortiment, maar ook een snelle levering die ervoor zorgt dat je snel kunt beginnen met je projecten. Onze vriendelijke service staat bovendien altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij je aankoopbeslissingen. Met scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je altijd de beste waarde voor je geld krijgt. Aarzel niet en profiteer vandaag nog van de voordelen van bestellen bij ons: een zorgeloze ervaring van aankoop tot aan de uitvoering van je project met de Swinko MXT 110 B Mixer.

      Werkt op

      Netstroom

      Mengstaaf diameter

      120 mm

      Maximale menghoeveelheid

      40 l

      Toerental onbelast

      970 rpm

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Diameter

      120

      Gewicht (Product)

      4.7 kg

      Aansluiting

      M14

      EAN

      8713265035329

      Artikelnummer

      319637

      1x Garde Z-120

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.