Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating - 4,04L

-image
-image
-image
Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating - 4,04L-image
Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating - 4,04L-image
Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating - 4,04L-image
Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating - 4,04L-image
Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating - 4,04L-image
154,95

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

Let op: Maak altijd eerst een testoppervlak (bijvoorbeeld op een niet zichtbare plek) om te testen of het product naar behoren werkt in jouw specifieke situatie. Lees goed de handleiding door.
De gebruiker wordt geacht onafhankelijk de geschiktheid van dit product voor zijn/haar eigen specifieke toepassing te testen.

  Ontdek de kracht van Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating
  Wil je jouw garagevloer een make-over geven die zowel stoer als stijlvol is? Dan is de Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating jouw bondgenoot in dit avontuur. Met deze krachtige betonverf zeg je vaarwel tegen vlekken en krassen en hallo tegen een vloer die zowel indruk maakt als jarenlang mee gaat. Het pronkstuk van deze coating is de zijdeglans grijze afwerking die niet alleen je garage een strakke look geeft maar ook vuil en oliebestendig is. En met een rendement van 12 vierkante meter per liter, kun je een aanzienlijk oppervlak bedekken zonder meerdere blikken aan te hoeven schaffen. Deze epoxycoating heeft een uithardingstijd van 7 dagen en is stofdroog na 16 uur, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je garage weer in gebruik te nemen. Plus, de veiligheidsvoorschriften zoals het dragen van beschermende kleding en het voorkomen van spuitnevel inhalatie zijn duidelijk aangegeven voor jouw veiligheid. Het gebruik van de roller zorgt voor een eenvoudige verwerkingsmethode. Kortom, de Rust-Oleum 203005 biedt een duurzame en efficiënte oplossing voor elke garagevloer.

  Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
  Jouw veiligheid staat voorop, ook als het gaat om het kiezen van de juiste vloercoating voor je project. Met de Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating ben je verzekerd van een product dat niet alleen duurzame resultaten biedt, maar ook aandacht heeft voor jouw welzijn en dat van het milieu. Deze coating wordt geleverd met duidelijke gevarenaanduidingen en voorzorgsaanduidingen die je moet kennen voordat je aan de slag gaat. Het voorkomt ongewenste verrassingen tijdens het aanbrengen en draagt bij aan een veiliger gebruik. Beschermende kledij dragen is cruciaal, evenals het vermijden van spuitnevel inhalatie. Deze maatregelen zorgen ervoor dat je niet alleen een prachtige, maar ook een veilige omgeving creëert in je garage. Door de juiste voorbereiding en toepassing kun je vertrouwen op een duurzame en betrouwbare coating die de look en functionaliteit van je garagevloer naar een hoger niveau tilt.

  Waarom kiezen voor onze webshop?
  Dus, je bent klaar om de sprong te wagen en je garagevloer te transformeren met de Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating? Dan zijn er tal van redenen om deze slimme keuze te maken via onze webshop. Ten eerste ben je verzekerd van een snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je project. Daarnaast bieden we je scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van een geweldige deal zonder in te boeten op kwaliteit. Wanneer je bij ons bestelt, stap je in een wereld van niet alleen een groot assortiment maar ook vriendelijke service. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat, helemaal afgestemd op jouw project. Keuze gemaakt bij ons betekent kiezen voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Waar wacht je nog op? Tover je garage om met de Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating en geniet van het resultaat dat niet alleen je buren maar ook jezelf versteld doet staan.

  Verfsoort

  Epoxycoating

  Kleurdekking

  Dekkend

  Kleurnaam

  Grijs

  Gebruik

  Binnen

  Overschilderbaar na

  48 h

  Rendement per liter

  12 m²/l

  Toepassing op

  Vloeren

  Uitgehard na

  7 d

  Hoofdkleur

  Grijs

  Verwerkingsmethode

  Kwast

  Glansgraad

  Zijdeglans

  EAN

  8715743003905

  Artikelnummer

  353139

  Volume

  4.04 L

  Veiligheidsaanwijzingen

  Gevarenaanduiding, Voorzorgsaanduiding, Signaalwoord

  Waarschuwingen (H-zinnen)

  H411

  H314

  Waarschuwingen (P-zinnen)

  P301+P310

  P280

  P101

  P405

  P273

  P391

  P102

  P501

  P303+P361+P353

  P103

  Waarschuwingen (EUH-zinnen)

  EUH211

  EUH208

  1x Rust-Oleum 203005 Epoxyshield Garagevloercoating

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.