usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rems E-Push 2 Elektrische Afperspomp - 1300W - 6,5L/min - 60 bar

Rems E-Push 2 Elektrische Afperspomp - 1300W - 6,5L/min - 60 bar-image
866,89

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alles wat je moet weten over de Rems 115500: Een krachtpatser onder de afperspompen
   Ben je op zoek naar een robuuste en krachtige oplossing voor druk- en dichtheidstesten van je leidingsystemen en tanks? Maak kennis met de Rems E-Push 2 Elektrische Afperspomp - jouw nieuwe beste vriend in diverse installatieprocessen. Of het nu gaat om sanitair-, verwarmings-, zonne-energie- of sprinklerinstallaties, bij perslucht-, stoom- en koelsystemen, voor olie-installaties, in de ketel- en druktankbouw, deze pomp is van alle markten thuis. Dankzij zijn compacte bouw en lichte gewicht van slechts 12 kg, draag je hem moeiteloos naar iedere kluslocatie. Maar vergis je niet in zijn formaat; met een krachtige zuigerpomp en een vermogen van 1300W levert deze kleine krachtpatser een debiet van 6,5 L/min bij een maximale druk van 60 bar/870 psi. Het ingebouwde glycerinegevulde manometer leest de druk nauwkeurig af zonder last te hebben van schommelingen, terwijl de hogedrukslang met geweven inlage zorgt voor accurate resultaten, vrij van onjuistheden veroorzaakt door slangbewegingen. Met de aanzuigslang voorzien van een aanzuigfilter en een terugstroomklep bespaar je bovendien tijd bij het aanzuigen, door het voorkomen van leeglopen tijdens stilstand.

   Oog voor veiligheid en duurzaamheid draagt bij aan betrouwbaarheid
   Bij de ontwikkeling van de Rems E-Push 2 is er niet alleen aan kracht gedacht, maar ook aan veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De in een gesloten oliebad lopende zuigerpomp, zelfaanzuigend en uitgerust met een slijtarme drukzuiger van roestvaststaal, belooft een lange levensduur en storingsvrije werking. Dit draagt bij aan het verminderen van onderhoudstijden en -kosten. Verder zorgt de aanzuigslang met aanzuigfilter en terugstroomklep er niet alleen voor dat je snel weer aan de slag kan na een pauze, maar beschermt het ook het interne systeem tegen het aanzuigen van ongewenste deeltjes, wat de pomp veiliger en duurzamer in gebruik maakt. Zo kun je vertrouwen op een betrouwbare partner voor je druk- en dichtheidstesten, keer op keer.

   Waarom deze elektropomp bestellen bij onze webshop - Jouw klus, onze zorg
   Kies je ervoor de Rems E-Push 2 Elektrische Afperspomp via onze webshop aan te schaffen, dan profiteer je niet alleen van een topkwaliteit gereedschap, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Bij ons ben je verzekerd van snelle levering, zodat je direct verder kunt met jouw projecten, groot of klein. Bovendien, met ons breed assortiment vind je altijd wat je nodig hebt, en dat tegen scherpe prijzen. We staan bekend om onze vriendelijke service; wij begrijpen jouw uitdagingen en staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Zo maken we het verschil in jouw werkprocessen en helpen we je om elke klus efficiënt, veilig en succesvol te klaren.

   EAN

   4039976120289

   Artikelnummer

   173465

   1x Pompaggregaat met condensatormotor 230 V, 50 Hz, 1300 W
   1x 1,5 m aanzuig slang met ½" aansluiting
   1x 1,5 m hogedrukslang met ½" aan sluiting

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.