NL

FR

Prijs

Schorten

In elke werkplaats, garage of atelier zie je ze wel: schorten. Een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke professional. Het schort beschermt niet alleen je kleding tegen vuil en beschadigingen, maar draagt ook bij aan veiligheid tijdens het werken.

Wat maakt een goed schort?

Schorten zijn er in allerlei soorten en maten, afgestemd op diverse werkzaamheden. Of je nu met olie werkt, hout bewerkt of met chemicaliën in de weer bent, er is altijd een schort dat past bij jouw klus. Een kwalitatief schort is gemaakt van duurzaam, slijtvast materiaal dat bestand is tegen de specifieke uitdagingen van je beroep. Denk bijvoorbeeld aan waterafstotend materiaal voor wie met vloeistoffen werkt of een brandvertragend schort voor lassers. Veel schorten zijn bovendien uitgerust met handige zakken en lussen om gereedschap in op te bergen. Een leuk weetje: in de vroege 19e eeuw werd het schort vooral gezien als een kledingstuk voor vrouwen, maar met de opkomst van de industriële revolutie werd het snel een onmisbaar item voor vaklieden van alle geslachten.

Tips voor het juiste gebruik

Om het meeste uit je schort te halen, is het belangrijk dat je deze goed draagt en onderhoudt. Zorg ervoor dat je schort goed aansluit, maar niet te strak zit. Dit voorkomt beperkingen in je bewegingsvrijheid tijdens het werken. Controleer regelmatig op slijtage of beschadigingen, zeker als je met gevaarlijke materialen werkt. Reinig je schort na gebruik en volg daarbij altijd de wasinstructies. Door goed voor je schort te zorgen, verleng je de levensduur en blijf je veilig en schoon tijdens je werkzaamheden.

Waarom je voor schorten bij Fixami kiest

Met een groot online assortiment aan professionele schorten vind je bij ons altijd het schort dat perfect past bij jouw werkzaamheden. Dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Bij Fixami staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij onze eigen voorraad zijn veel producten direct leverbaar, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling. Heb je advies nodig? Onze specialisten staan altijd voor je klaar met persoonlijke tips en aanbevelingen. En natuurlijk bieden we je de top service die je mag verwachten van dé specialist in gereedschap en werkuitrusting.

2 artikelen

Pagina 2 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is