usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 10/XL

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 10/XL
6,09

Verwachte leverdatum

29-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Oxxa X-Pro-Flex: Allround werkhandschoenen voor de professional

   Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkhandschoenen die je handen beschermen tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen in maat 10/XL een uitstekende keuze. Deze handschoenen zijn een essentieel onderdeel van je werkgereedschap, vooral als je actief bent in sectoren zoals de bouw, steigerbouw, staalindustrie, installatietechniek, assemblage, transport of auto-industrie.

   Deze allround handschoenen zijn vervaardigd uit duurzaam nylon en komen in een stijlvolle grijs-zwarte kleurstelling die niet alleen praktisch is, maar ook professioneel oogt. Het materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en biedt tegelijkertijd de nodige bescherming voor je handen. De Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen zijn ontworpen om veelzijdig inzetbaar te zijn, zodat je met één paar handschoenen verschillende taken kunt uitvoeren zonder dat je van handschoenen hoeft te wisselen.

   Als professional weet je dat goede werkhandschoenen het verschil kunnen maken. Niet alleen houden ze je handen veilig, maar ze verhogen ook je werkprestatie doordat je met een gerust hart je werk kunt uitvoeren. Kies voor de Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen en ervaar het zelf.

   Maat

   10/XL

   Kleurnaam

   Grijs-Zwart

   Type handschoen

   Allround

   Materiaal

   Nylon

   EAN

   8718249011788

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.