usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - 10/XL - Extra grip

Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - 10/XL - Extra grip
4,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Oxxa X-Grip-Lite: Stevige Werkhandschoenen voor de Professional

   Wanneer je aan de slag gaat in sectoren zoals de automotive, bouw, industrie, transport en logistiek of de verpakkingsindustrie, weet je hoe belangrijk het is om betrouwbare werkhandschoenen te hebben. De Oxxa 51-025 X-Grip-Lite werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om jou die betrouwbaarheid te bieden. Met een hoofdkleur van geel en stijlvolle zwartgele accenten, zijn deze handschoenen niet alleen functioneel maar ook opvallend.

   Deze allround handschoenen, gemaakt door Oxxa, zijn vervaardigd uit duurzaam nylon en bieden een uitstekende grip, wat essentieel is voor precisiewerk zoals een bandenwissel in de automotive sector of het hanteren van bagage. De maat 10/XL zorgt ervoor dat ze comfortabel zitten voor professionals met grotere handen.

   De Oxxa 51-025 X-Grip-Lite werkhandschoenen zijn jouw ideale partner voor een verscheidenheid aan werkzaamheden. Ze bieden niet alleen extra grip en bescherming, maar zorgen er ook voor dat je handen schoon en veilig blijven tijdens je werk. Met deze handschoenen kun je met vertrouwen elke klus aanpakken, wetende dat je handen goed beschermd zijn.

   Maat

   10/XL

   Type handschoen

   Allround

   Materiaal

   Nylon

   Kleurnaam

   Geel-Zwart

   EAN

   8718249027758

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.