usp1
usp2
usp3

NL

FR

OXXA 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 10/XL

OXXA 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 10/XL
1,39
1,19

Verwachte leverdatum

17-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   OXXA 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - Bescherming en Comfort voor Elke Klus

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare set werkhandschoenen die je handen beschermen tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de OXXA PU-Flex werkhandschoenen een uitstekende keuze. Deze allround werkhandschoenen, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, bieden je de bescherming die je nodig hebt zonder in te boeten aan comfort of behendigheid.

   De OXXA 14-086 PU-Flex werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om je handen veilig te houden tijdens allerlei klussen. Ze zijn gemaakt door OXXA, een fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatieve en duurzame werkhandschoenen. Deze handschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook comfortabel dankzij de maat 10/XL, die ervoor zorgt dat ze goed passen zonder te strak of te los te zitten.

   Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de OXXA PU-Flex werkhandschoenen zijn een essentieel onderdeel van je gereedschapsuitrusting. Ze zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende taken, waardoor je met één paar handschoenen uit de voeten kunt voor een breed scala aan projecten. Kies voor de OXXA 14-086 PU-Flex werkhandschoenen en ervaar zelf de perfecte combinatie van bescherming en comfort.

   Kleurnaam

   Zwart

   Maat

   10/XL

   Type handschoen

   Allround

   EAN

   8718249004599

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.