usp1
usp2
usp3

NL

FR

Milwaukee M18 FIW2F38-502X Li-ion accu slagmoersleutel

Milwaukee M18 FIW2F38-502X Li-ion accu slagmoersleutel-image
393,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Alles over de Milwaukee M18 FIW2F38-502X Accu slagmoersleutel - Kracht in compact formaat
   Zie je jezelf al staan, strak in het werktenue, met een krachtig stuk gereedschap in handen dat elke taak moeiteloos klaren kan? Maak kennis met de Milwaukee M18 FIW2F38-502X Li-ion accu slagmoersleutel, een onmisbaar staaltje techniek voor elke doe-het-zelver en professional. Dit compacte wonder is ontworpen om je de ultieme bereikbaarheid te bieden in de meest krappe ruimtes, zonder compromis op kracht. Met een indrukwekkend aandraaimoment van 339 Nm staat dit apparaat garant voor het zwaarste werk. Geoptimaliseerd voor comfort en efficiëntie, biedt deze slagmoersleutel je de boutverwijderingsregeling die de snelheid verlaagt zodra de bout is losgedraaid, zodat je zonder zorgen aan het werk kan. Dankzij de automatische uitschakelregeling hoef je je geen zorgen te maken over het te strak aandraaien van de bouten, aangezien deze functionaliteit het koppel beperkt tot 34 Nm. De 3/8" vierkante wrijvingsring en de compatibiliteit met alle Milwaukee M18 accu's maken van deze slagmoersleutel een echte alleskunner. Het compacte design van slechts 124 mm in totale lengte onderstreept de mobiliteit en veelzijdigheid van dit gereedschap, waardoor geen klus te lastig is.

   Veilig en duurzaam werken: Een belofte van betrouwbaarheid
   Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand bij de Milwaukee M18 FIW2F38-502X Li-ion accu slagmoersleutel. Ontworpen met oog voor details, biedt dit gereedschap niet alleen een lange levensduur, maar zorgt het ook voor een veilige werkomgeving. De ingenieuze boutverwijderingsregeling voorkomt dat bouten losschieten na het losdraaien, waardoor je onbedoelde schade en ongevallen vermijdt. Bovendien zorgt de automatische uitschakelfunctie ervoor dat bouten nooit te strak worden aangedraaid, wat de veiligheid van jouw projecten ten goede komt. Met de Milwaukee M18 FIW2F38-502X in je gereedschapsarsenaal kun je rekenen op een betrouwbare partner die niet alleen krachtig, maar ook veilig in gebruik is. Dit verzekert je van een zorgeloze kluservaring, waarbij je op elk moment de controle behoudt over je werk.

   Waarom dit stuk gereedschap bij ons bestellen? Snelheid & kwaliteit gegarandeerd
   Investeren in gereedschap van topkwaliteit, zoals de Milwaukee M18 FIW2F38-502X Li-ion accu slagmoersleutel, is een slimme zet voor elke professional of enthousiaste doe-het-zelver. Door te kiezen voor onze webshop geniet je niet alleen van de voordelen van dit krachtige gereedschap, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Met snelle levering rechtstreeks tot aan de voordeur en scherpe prijzen is de keuze snel gemaakt. Onze selectie is breed en divers, gecureerd om aan al jouw eisen te voldoen. Bovendien staat onze vriendelijke en deskundige klantenservice altijd klaar om je te assisteren met advies of om eventuele vragen te beantwoorden. Voeg daarbij de betrouwbare en snelle service toe, en het is duidelijk: deze webshop is jouw go-to plaats voor gereedschap dat je klus klaren gaat, keer op keer.

   Verpakt in

   Koffer

   Accu platform

   M18

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Aandraaimoment minimaal

   34 Nm

   Aandraaimoment maximaal

   339 N

   Aantal slagen

   3500 rpm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Aansluiting

   Vierkant

   Werkt op

   Accu

   Aantal stuks

   1

   Voltage

   18

   Toerental onbelast

   800 rpm

   EAN

   4058546348458

   Artikelnummer

   331821

   Gewicht (Product)

   1.8 kg

   1x Milwaukee M18 FIW2F38-502X Slagmoersleutel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.