Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaBox - 2200W

-image
-image
-image
Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaBox - 2200W-image
Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaBox - 2200W-image
Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaBox - 2200W-image
167,40

Verwachte leverdatum

08-08-2024

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Ontdek de kracht van Metabo 604063500 Heteluchtpistool
  In de wereld van gereedschap staat kracht en efficiëntie voorop, en dat is precies wat je krijgt met het Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaBox. Met een opgenomen vermogen van 2200 Watt en een luchtverplaatsing die tot wel 30 kubieke meter per uur kan gaan, ben je verzekerd van een heteluchtpistool dat razendsnel opwarmt en je werk naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om het vervormen van kunststoffen, het verwijderen van verf, of het lassen van materialen, de twee luchtstroominstellingen (150 en 500 l/min) samen met de negen temperatuurinstellingen zorgen ervoor dat je met precisie te werk kunt gaan, aangepast aan zowel de taak als het materiaal. De ingebouwde beveiliging tegen oververhitting beschermt het verwarmingselement door onmiddellijk te ontkoppelen bij het bereiken van de maximale temperatuur van 630 °C, wat dit heteluchtpistool niet alleen krachtig, maar ook veilig in gebruik maakt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de meegeleverde mondstukken die het toepassingsgebied enorm verbreden!

  Veiligheid en duurzaamheid staan voorop
  Met het Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool kies je niet alleen voor kracht en veelzijdigheid, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. De speciale beveiliging tegen oververhitting die het verwarmingselement onmiddellijk ontkoppelt bij te hoge temperaturen, zorgt ervoor dat dit heteluchtpistool een betrouwbare partner is voor jouw projecten. Daarnaast is het apparaat ontworpen om efficiënt gebruik te maken van zijn vermogen, waarmee de duurzaamheid en levensduur van het gereedschap wordt verhoogd. Door het gebruik van de verschillende mondstukken kun je het heteluchtpistool aanpassen aan de specifieke eisen van het materiaal en de taak, wat niet alleen leidt tot betere resultaten, maar ook helpt om onnodige verspilling van materialen te voorkomen. Zo draag je met elke klus die je uitvoert bij aan een duurzamere manier van werken.

  Waarom het Metabo Heteluchtpistool kiezen bij ons?
  Wanneer je het Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires koopt, kies je niet alleen voor een hoogwaardig gereedschap, maar ook voor de voordelen die onze webshop te bieden heeft. Met onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag met je nieuwe heteluchtpistool. Geen lange wachttijden, gewoon snel en efficiënt aan de slag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons grote assortiment. Van accesoires tot ander gereedschap, je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor je projecten. Tegen scherpe prijzen en met de vriendelijke service die je van ons gewend bent, wordt het interessanter dan ooit om voor ons te kiezen. Dus waarom wachten? Ontdek de mogelijkheden en maak je werk makkelijker met het Metabo HGS 22-630 Heteluchtpistool incl. accessoires.

  Werkt op

  Netstroom

  Verpakt in

  Koffer

  Aantal temperatuurstanden

  2

  Luchtverplaatsing

  30 m³/h

  Snoerlengte (meting)

  3 m

  Maximale temperatuur

  630 °C

  Opgenomen vermogen

  2200 W

  EAN

  4061792186101

  Artikelnummer

  316480

  Hoogte

  8.5 cm

  Breedte

  7.2 cm

  1x Lasmondstuk
  1x Spleetmondstuk
  1x Reductiemondstuk
  1x MetaBox 145 koffer

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.