Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Wiss: Snij je weg naar succes

Je bent een professional. Je hebt gereedschap nodig dat je niet in de steek laat. Daarom is Wiss jouw merk. Gespecialiseerd in scharen, snijgereedschappen en aanverwante artikelen, heeft Wiss sinds de oprichting in 1848 een stevige reputatie opgebouwd. Met meer dan een eeuw ervaring in het leveren van kwaliteit, precisie en duurzaamheid, richt Wiss zich op het tegemoetkomen aan de hoge eisen van vakmensen zoals jij. Of je nu in de bouw, metaalbewerking of installatietechniek zit, Wiss heeft het juiste snijgereedschap voor je.

Waarom kiezen vakmensen voor Wiss?

Wiss staat niet alleen bekend om zijn duurzame en betrouwbare scharen en snijgereedschappen maar ook om de ergonomische ontwerpen die vermoeidheid bij langdurig gebruik verminderen. Een ander uniek kenmerk is de gesmede stalen constructie van veel van hun gereedschappen, wat zorgt voor extra sterkte en duurzaamheid. Mocht je je ooit afvragen waarom Wiss zo'n sterke reputatie heeft, denk dan aan het feit dat het merk sinds de 19e eeuw de standaard zet voor snijgereedschappen in de luchtvaartindustrie.

De voordelen van Wiss bij Fixami

Je bent overtuigd van Wiss, maar waarom zou je kiezen voor Fixami? Ten eerste, wij bieden snelle levering. Geen onnodige vertragingen, je nieuwe Wiss-gereedschap is snel bij je thuis of op de werkplaats. Ten tweede, persoonlijk advies is bij ons de norm. We helpen je graag bij het vinden van het juiste Wiss-product voor jouw specifieke behoeften. Met onze top service en snelle levering, is Fixami de one-stop-shop voor al je Wiss-gereedschap.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is