Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Wibe Ladders

Categorie

  1 artikel

  Wibe Ladders: de veilige opstap naar jouw succes

  Werk je vaak op hoogte en is een betrouwbare ladder voor jou geen luxe, maar een noodzaak? Dan is Wibe Ladders het merk voor jou. Wibe Ladders is meer dan een fabrikant van ladders; het is een merk dat staat voor veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Als professional kun je vertrouwen op het brede assortiment aan klimmaterialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Of je nu een schilder, elektricien of installateur bent, met Wibe Ladders weet je zeker dat je stevig staat.

  De details die het verschil maken

  Wat onderscheidt Wibe Ladders van de rest? Om te beginnen, het vakmanschap en de technologie die in elk product worden gestoken. De ladders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen stevig maar ook lichtgewicht zijn. Dit betekent dat ze makkelijk te verplaatsen zijn zonder in te boeten aan veiligheid. Daarnaast zijn de ladders uitgerust met slimme functies, zoals een gereedschapshouder of een geïntegreerde waterpas, die jouw werk gemakkelijker maken. En hier is een interessant punt: Wibe Ladders was een van de eerste merken die een ladder met ingebouwde veiligheidskooi introduceerde, waardoor valincidenten drastisch werden verminderd.

  Waarom je Wibe Ladders bij Fixami moet kopen

  Als je klaar bent om je werk naar een hoger niveau te tillen met Wibe Ladders, is er geen betere plek dan Fixami. We bieden je niet alleen scherpe online prijzen, maar dankzij onze eigen voorraad zijn de producten ook direct leverbaar. Dat betekent dat je geen tijd verliest en meteen veilig en efficiënt aan de slag kunt gaan. Daarom kies je voor Wibe Ladders bij Fixami.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is