Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

ValueLine

Categorie

  1 artikel

  ValueLine: waar waarde en lijn samenkomen

  Als je in de bouw- of installatiewereld werkt, ken je het belang van betrouwbare en kosteneffectieve gereedschappen. Dat is precies wat ValueLine je biedt. Met dit merk krijg je niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook een prijs die past bij je budget. ValueLine begrijpt dat elke cent telt in de competitieve wereld van bouw en renovatie. Daarom focust het merk op het bieden van betrouwbare, duurzame producten zonder de bank te breken.

  Waarom ValueLine de slimme keuze is

  ValueLine staat voor efficiëntie en economische waarde, maar zonder in te leveren op kwaliteit. Ze hebben een breed scala aan producten, van handgereedschap tot geavanceerde machinale apparatuur, die zijn ontworpen om je werk gemakkelijker en sneller te maken. En, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, worden de producten van ValueLine onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Je krijgt dus betrouwbaar gereedschap waarop je kunt rekenen. Hier een kleine parel van wijsheid: ValueLine heeft een van de laagste retourpercentages in de branche. Dat zegt genoeg, toch?

  ValueLine en Fixami: de perfecte match

  Als je van plan bent om ValueLine-producten aan te schaffen, dan is Fixami de plek om dit te doen. Ten eerste bieden we scherpe online prijzen die perfect aansluiten bij de budgetvriendelijke filosofie van ValueLine. Bovendien profiteer je van snelle levering, dankzij onze eigen voorraad die altijd up-to-date is. Je hoeft dus niet lang te wachten om je nieuwe ValueLine gereedschap in handen te krijgen en je kunt direct aan de slag met je volgende project.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is