Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Timberex: Voor de Liefhebbers van Authentiek Houtwerk

Als professional in de bouw- en renovatiesector weet je dat kwaliteit hout en afwerking centraal staan. Dat is precies waar Timberex voor staat. Met een rijke historie in houtbehandelingsproducten combineert Timberex ambachtelijke kwaliteit met moderne technologie. Of je nu een gedetailleerd meubelstuk maakt of een grote houten vloer renoveert, Timberex-producten zijn ontworpen om het hout in zijn natuurlijke glorie te laten stralen.

Wat Maakt Timberex Zo Bijzonder?

Timberex onderscheidt zich door een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak. Hun producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ontwikkeld voor langdurig behoud van het hout. Dat betekent minder onderhoud en meer genieten van het eindresultaat. Ze hebben zelfs een eigen lijn van op water gebaseerde lakken die de natuurlijke structuur van het hout benadrukken terwijl ze optimale bescherming bieden. En het beste van alles? Timberex-producten zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan te brengen zijn, zelfs als je geen ervaren ambachtsman bent.

Waarom Timberex Kopen bij Fixami?

Als het om Timberex gaat, biedt Fixami je meer dan alleen producten. Allereerst kun je rekenen op een snelle levering. Zo kun jij je strakke planning makkelijk halen en blijven je projecten op schema. Daarnaast bieden wij persoonlijk advies om te zorgen dat je altijd het juiste Timberex-product voor jouw klus in handen hebt. Onze experts staan klaar om je te helpen met vragen of om je advies op maat te geven.

Afwerking en Meer: De Volledige Timberex-lijn

Bij Timberex stopt het niet bij alleen maar lakken of oliën. Het merk biedt een uitgebreid assortiment van gerelateerde producten zoals reinigers, conditioners en zelfs specifieke tools voor houtbewerking. Zo zorg je dat elke stap van je project tot in de puntjes verzorgd is. In combinatie met de voordelen van winkelen bij Fixami, waaronder snelle levering en deskundig advies, is het makkelijk te zien waarom Timberex de go-to keuze is voor professionals die het beste willen voor hun houtwerk.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is