Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Maak je leven slimmer met Smartwares

Als je denkt aan slimme huisoplossingen die zowel innovatief als gebruiksvriendelijk zijn, denk je aan Smartwares. Dit merk is een pionier in het toegankelijk maken van slimme huistechnologie. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon iemand die zijn huis een beetje slimmer wil maken, Smartwares heeft voor iedereen wat wils. Van slimme verlichting tot beveiligingssystemen, het aanbod is enorm. Het merk staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid.

Waarom Smartwares uniek is

Wat Smartwares echt onderscheidt, is hun toewijding aan de klantbeleving. De producten zijn niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Dat betekent gebruiksvriendelijke interfaces, eenvoudige installatie en klantenservice die echt naar je luistert. Het is ook leuk om te weten dat Smartwares een van de eerste merken was die slimme rookmelders ontwikkelde die via je smartphone bedienbaar zijn.

Voordelen van Smartwares kopen bij Fixami

Als je overweegt om je huis slimmer te maken met Smartwares, dan is Fixami dé plek om je aankopen te doen. Waarom? Ten eerste bieden we een snelle levering. Niemand wil lang wachten op zijn nieuwe gadget, toch? Daarnaast is onze top service ongeëvenaard. Heb je vragen of heb je persoonlijk advies nodig over welk Smartwares product het beste bij je past? Onze experts staan klaar om je te helpen. Het is niet alleen een aankoop, het is een investering in een slimmer leven.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is