Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

SafeWorker

Categorie

  SafeWorker: Veiligheid en comfort op je werkplek

  Je bent een professional en je weet als geen ander dat veiligheid op de werkplek geen compromis kent. Dat begrijpen we bij SafeWorker maar al te goed. Onze missie is dan ook om jouw werkdag niet alleen veiliger te maken, maar ook comfortabeler. Of je nu in de bouw, in een magazijn of in een technische werkplaats werkt, SafeWorker zorgt ervoor dat je beschermd bent. Onze producten, van veiligheidsschoenen en helmen tot handschoenen en beschermende kleding, zijn ontworpen met de nieuwste veiligheidsnormen in gedachten. Bij SafeWorker geloven we dat goed beschermende werkkleding en -uitrusting niet ten koste hoeven te gaan van je comfort of bewegingsvrijheid.

  Wat maakt SafeWorker uniek?

  In een markt vol met veiligheidsproducten is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. SafeWorker onderscheidt zich door een combinatie van innovatie, kwaliteit en comfort. Onze producten zijn ontworpen in nauwe samenwerking met professionals zoals jij, zodat ze echt aansluiten bij de behoeften op de werkplek. Uniek aan SafeWorker is bijvoorbeeld de adaptieve pasvorm van onze veiligheidsschoenen, die zich aanpast aan de vorm van je voet gedurende de dag. Dit zorgt voor een ongekend draagcomfort, zelfs bij lange werkdagen. Ook een leuk detail: onze veiligheidshelmen zijn uitgerust met speciale ventilatiesystemen die het hoofd koel houden, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

  Waarom je SafeWorker koopt bij Fixami

  Wanneer je kiest voor de veiligheidsproducten van SafeWorker, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben om direct beschermd aan de slag te kunnen. Daarom is Fixami de perfecte partner voor jou. Met onze snelle levering en eigen voorraad kunnen we ervoor zorgen dat je jouw SafeWorker producten binnen no-time ontvangt. Het is een win-winsituatie: je krijgt de betrouwbare kwaliteit van SafeWorker, met de voordelen van een webshop die snelheid en directe beschikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is