Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Ruko

Categorie

  0 artikelen

  Ruko: het gereedschap dat met je meedenkt

  Wanneer je gereedschap nodig hebt dat net zo hard werkt als jij, is Ruko het merk dat je zoekt. Of je nu een timmerman, elektricien of installateur bent, Ruko biedt de hoogwaardige tools die je werk niet alleen makkelijker maken, maar ook efficiënter. Dit is gereedschap dat is ontworpen met het oog op de realiteit van de werkplek: het is robuust, betrouwbaar en gebouwd om lang mee te gaan. Bij Ruko geloven we dat kwaliteit een keuze is, en we maken die keuze elke dag opnieuw in het ontwerp en de fabricage van onze producten.

  De innovatieve kenmerken van Ruko

  Bij Ruko blijven we nooit stilstaan. We innoveren constant om ervoor te zorgen dat we altijd een stap voor zijn op de uitdagingen van de werkplek. Een van de kenmerken die ons onderscheidt, is de ergonomische vormgeving van ons gereedschap. Dankzij een zorgvuldig ontwerp liggen onze tools comfortabel in de hand, waardoor je uren kunt werken zonder vermoeidheid. Ook maken we gebruik van geavanceerde materialen zoals hoogwaardig roestvrij staal en geanodiseerd aluminium. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een ongeëvenaarde prestatie bij elke klus. Een minder bekend feit is dat Ruko een pionier was in het gebruik van duurzame materialen, lang voordat dit een industrienorm werd.

  Waarom Ruko kiezen bij Fixami?

  Als je besluit om voor Ruko te gaan, dan wil je natuurlijk ook zeker zijn dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Daarom is het kopen van Ruko bij Fixami een slimme keuze. We bieden niet alleen scherpe online prijzen, maar dankzij onze eigen voorraad kunnen we ook een snelle levering garanderen. Dat betekent dat je direct aan de slag kunt met je nieuwe Ruko-gereedschap en niet onnodig tijd verliest met wachten. Twee vliegen in één klap: kwaliteit en efficiëntie, precies waar Ruko voor staat.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is