Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

QZ gereedschap: Jouw partner voor precisie en prestaties

Als professional weet je als geen ander dat de juiste tools een wereld van verschil kunnen maken. Met QZ gereedschap ben je verzekerd van die topkwaliteit. Dit merk combineert innovatieve technologie met ruige duurzaamheid, zodat je zowel efficiënt als effectief te werk kunt gaan. Of je nu in de bouw, mechanica of een andere technische sector werkt, QZ heeft de juiste tools voor jou. De gereedschappen van QZ zijn specifiek ontwikkeld om de uitdagingen van vandaag én morgen aan te gaan, zodat jij je kunt focussen op het leveren van vakwerk.

Wat onderscheidt QZ van de rest?

QZ is meer dan zomaar een gereedschapsmerk. Wat het uniek maakt zijn de geavanceerde functies zoals zelfkoelende motoren en slimme sensoren die real-time data leveren over je gereedschap. Hiermee neemt QZ het voortouw in de digitalisering van de gereedschapsindustrie, zonder in te leveren op fysieke robuustheid en betrouwbaarheid. En om het nog interessanter te maken: QZ was een pionier in het gebruik van gerecyclede materialen voor de productie van hun gereedschapslijnen, wat zowel duurzaam als efficiënt is.

Waarom je QZ bij Fixami moet kopen

Als je eenmaal hebt besloten om voor QZ gereedschap te gaan, biedt Fixami je twee onweerstaanbare voordelen. Eerst en vooral hebben we een groot online assortiment aan QZ producten, van handgereedschap tot zware machines, zodat je altijd vindt wat je nodig hebt voor je project. Ten tweede profiteer je bij ons van scherpe online prijzen. Dankzij onze directe relaties met leveranciers en efficiente inkoopstrategieën kunnen we je de beste deals bieden. Dus als je zoekt naar kwaliteit, innovatie en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de combinatie van QZ en Fixami precies wat je nodig hebt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is