Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Provinci

Categorie

  0 artikelen

  Provinci: gereedschap voor de ambachtsman

  Heb je ooit gehoord van Provinci? Als je nog niet bekend bent met dit merk, wordt het hoog tijd. Provinci is het go-to merk voor echte ambachtslieden en professionals die hun werk serieus nemen. Of je nu een timmerman, een loodgieter of een algemene aannemer bent, Provinci biedt gereedschap dat is ontworpen om aan je hoge verwachtingen te voldoen. Met een rijke geschiedenis en jarenlange ervaring, weten we bij Provinci hoe we robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk gereedschap moeten maken.

  Wat maakt Provinci anders dan de rest?

  Wat onderscheidt Provinci van andere merken? Eenvoudig, het zit in de details. Elk stuk gereedschap is ontwikkeld met het oog op maximale prestaties en duurzaamheid. De ergonomie is niet alleen uitmuntend, maar elk product gaat ook door een strikte kwaliteitscontrole. Dit betekent dat je op elk Provinci-product kunt rekenen, keer op keer. Ooit afgevraagd waarom onze schroevendraaiers zo comfortabel in de hand liggen? Dat komt omdat we gebruik maken van gepatenteerde handvattechnologie die vermoeidheid minimaliseert en de efficiëntie maximaliseert.

  Kies voor Provinci bij Fixami en dit is waarom

  Als je de kwaliteit van Provinci kunt waarderen, dan is Fixami de ideale plek om je aankopen te doen. Waarom? Ten eerste, dankzij onze scherpe online prijzen krijg je altijd waar voor je geld. Daarnaast profiteer je van onze snelle levering. Onze eigen voorraad zorgt ervoor dat je gekozen Provinci-gereedschap direct leverbaar is, zodat je nooit lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. Kortom, Provinci en Fixami zijn de perfecte combinatie voor elke professional die zijn of haar werk serieus neemt.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is