Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Mec Dex: voor als het werk je in de vingers zit

Als jij je werk serieus neemt, dan weet je hoe belangrijk het is om over het juiste gereedschap te beschikken. Mec Dex is hét merk dat begrijpt dat je handen je belangrijkste instrumenten zijn. Gespecialiseerd in hoogwaardige handschoenen en beschermende handaccessoires, biedt Mec Dex professionals zoals jij de mogelijkheid om nauwkeuriger, veiliger en efficiënter te werken. Kortom, dit is het merk dat je helpt het beste uit jezelf te halen.

De unieke vingerafdruk van Mec Dex

Wat Mec Dex onderscheidt van andere merken, is de innovatieve technologie en het oog voor detail. Van ademende materialen tot snijbestendige vezels, Mec Dex handschoenen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen zonder comfort of bewegingsvrijheid in te leveren. Elk product wordt rigoureus getest om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Je zou dus kunnen zeggen dat een paar Mec Dex handschoenen net zo uniek is als jouw vingerafdruk. En laten we een klein geheim delen: Mec Dex is het resultaat van jarenlange R&D en veldtesten met echte professionals.

Waarom Mec Dex kiezen bij Fixami?

Als je hebt besloten dat Mec Dex het merk is dat bij jou past, dan maakt Fixami je leven nog makkelijker. Dankzij onze eigen voorraad zijn de producten van Mec Dex direct leverbaar. Geen wachttijden, gewoon snel aan de slag met de spullen die je nodig hebt. Bovendien geven we je graag persoonlijk advies als je vragen hebt of twijfelt tussen verschillende producten. Onze topservice zorgt ervoor dat jouw koopervaring net zo kwalitatief is als de Mec Dex producten zelf.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is