Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Lessmann: Het Merk Dat Je Oppoetst tot Professional

Als het aankomt op kwaliteitsgereedschap voor oppervlaktebewerking, dan staat Lessmann synoniem voor topkwaliteit en vakmanschap. Het merk is een autoriteit als het gaat om het leveren van een breed scala aan borstels voor zowel industriële als ambachtelijke doeleinden. Als jij een professional bent die niets minder dan het beste verlangt voor je projecten, dan is Lessmann het merk waar je op kunt vertrouwen.

De Unieke Kracht van Lessmann: Meer dan Alleen Borstels

Lessmann onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van zijn borstels maar ook door de innovatie die ze in hun producten stoppen. Denk aan borstels met speciale filamenten die zelfs de meest hardnekkige materialen aankunnen, of borstels die zijn ontworpen om optimaal te werken bij verschillende rotatiesnelheden. Deze aandacht voor detail heeft ervoor gezorgd dat Lessmann producten niet alleen in Duitsland, waar het merk oorspronkelijk vandaan komt, geliefd zijn, maar ook wereldwijd door professionals worden gebruikt.

Waarom Lessmann Kopen bij Fixami?

Als je voor Lessmann kiest, dan wil je ook een plek waar deze kwaliteit tot zijn recht komt. Fixami biedt jou dat platform met een groot online assortiment en scherpe online prijzen. Van draadborstels tot slijpschijven, wij hebben het allemaal en dat vaak tegen betere prijzen dan je elders zult vinden. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met je nieuwe Lessmann-producten aan de slag te gaan. We snappen dat in jouw vakgebied, tijd even kostbaar is als het gereedschap dat je gebruikt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is