Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Kroon Oil

Categorie

  Smooth Operator: Ontdek de kwaliteit van Kroon Oil

  Als je prestaties en betrouwbaarheid bovenaan je lijst hebt staan, dan is Kroon Oil het merk voor jou. Al meer dan een eeuw is dit Belgische bedrijf een pionier op het gebied van smeermiddelen voor automotive en industriële toepassingen. Het merk combineert traditionele vakmanschap met cutting-edge technologie om je motoren en machines soepeler, efficiënter en duurzamer te laten werken. Kortom, Kroon Oil is de olie die professionals vertrouwen.

  Meer dan alleen olie: De innovaties van Kroon Oil

  Kroon Oil staat niet stil en dat merk je aan hun productlijn. Of je nu een biologisch afbreekbare hydraulische olie nodig hebt of een geavanceerde synthetische motorolie, Kroon Oil heeft het. Ze zijn constant bezig met R&D, wat resulteert in producten die niet alleen voldoen aan, maar ook voorlopen op internationale standaarden en specificaties. Overigens is Kroon Oil het eerste Europese merk dat een app lanceerde waarmee je gemakkelijk het juiste smeermiddel voor je voertuig of machine kunt vinden.

  Waarom Kroon Oil kopen bij Fixami? Snelheid ontmoet expertise

  Wanneer je kiest voor Kroon Oil via Fixami, profiteer je van talloze voordelen. Om te beginnen hebben we een groot online assortiment van Kroon Oil-producten, waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Maar dat is nog niet alles. Wij leveren snel. Heel snel. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we je bestelling direct leveren. Geen tijdverlies dus, want in de professionele wereld telt elke minuut. Daarnaast staan we altijd klaar met persoonlijk advies om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Service en snelheid staan bij ons voorop.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is