Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Intersteel: Het Toonbeeld van Stijlvol Deurbeslag

Intersteel is een merk dat je niet over het hoofd kunt zien als je geeft om de details in je bouw- of renovatieproject. Gespecialiseerd in deurbeslag van hoogwaardige kwaliteit, maakt Intersteel van een functioneel product als een deurklink een statement van elegantie en design. De verfijnde vormgeving en duurzame materialen zetten de toon voor elk interieur, van modern tot klassiek.

Meer dan een Mooi Jasje: Innovatie en Duurzaamheid

Maar Intersteel is meer dan alleen een mooi gezicht. Naast het ontwerp is er een diepe toewijding aan duurzaamheid en gebruiksgemak. De producten worden uitvoerig getest op slijtage en gebruiksvriendelijkheid, zodat je zeker weet dat je niet alleen voor de looks gaat. De producten zijn zelfs SKG-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van inbraakwerendheid.

Intersteel en Fixami: De Perfecte Combinatie voor Jouw Project

Wanneer je kiest voor Intersteel via Fixami, kies je voor een win-winsituatie. Met ons groot online assortiment vind je altijd het product dat precies bij jouw wensen en projecteisen past. En dankzij onze snelle levering hoef je je geen zorgen te maken over vertragingen in je projectplanning. Dat betekent meer tijd om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het afleveren van een topresultaat voor jouw klant.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is