Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Husqvarna: Een Erfenis van Kwaliteit voor de Echte Vakman

Zeg je Husqvarna, dan zeg je onbetwiste kwaliteit in de wereld van professioneel gereedschap. Dit merk, met meer dan drie eeuwen ervaring, maakt gereedschap dat bedoeld is om je werk niet alleen makkelijker, maar ook effectiever te maken. Of je nu werkt in de bosbouw, de bouw of de tuinaanleg; Husqvarna heeft de perfecte oplossing. Met hun uitgebreide assortiment aan kettingzagen, grasmaaiers, bladblazers en nog veel meer, ben je altijd verzekerd van topprestaties en duurzaamheid.

Wat Maakt Husqvarna Zo Uniek?

De kracht van Husqvarna zit 'm in de details. Alle producten zijn ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Het merk focust op ergonomie, zodat je urenlang kunt werken zonder vermoeid te raken. Ook op het gebied van duurzaamheid en milieubewustzijn loopt Husqvarna voorop. Zo zijn veel van hun producten uitgerust met accu's die voldoen aan strenge milieu-eisen. En als een van de eerste fabrikanten introduceerden ze automatische kettingsmeersystemen in hun kettingzagen, wat niet alleen de levensduur verlengt, maar ook het onderhoud vereenvoudigt.

Waarom Husqvarna Kopen bij Fixami?

Kies je voor Husqvarna via Fixami, dan geniet je van een aantal mooie pluspunten. Ten eerste bieden we een groot online assortiment. Wat je klus ook is, we hebben het Husqvarna-product dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Ten tweede, en zeker niet onbelangrijk, bieden we een snelle levering. We begrijpen dat je jouw professionele werkzaamheden niet te lang wilt onderbreken. Daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe Husqvarna-gereedschap zo snel mogelijk op je werkplek is. Fixami en Husqvarna, een winnende combinatie voor de ware professional.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is