Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Ontdek Erdi: Waar vakmanschap en innovatie samenkomen

Bij Erdi geloven we dat gereedschap meer is dan een stuk metaal. Het is een verlengstuk van jouw vaardigheid, een middel om jouw ambacht naar een hoger niveau te tillen. Erdi staat bekend om het produceren van kwaliteitsgereedschap dat niet alleen duurzaam en betrouwbaar is, maar ook geavanceerde technologie gebruikt om jouw werk efficiënter en effectiever te maken. Met Erdi aan je zijde ben je niet zomaar een vakman of vakvrouw, je bent een meester in jouw vakgebied.

Waarom Erdi anders is dan andere merken

Veel merken beweren de beste te zijn, maar bij Erdi wordt deze claim ondersteund door jaren van innovatie en testen. Ons gereedschap maakt gebruik van hoogwaardige materialen en slimme technologieën, zoals sensors die de staat van het gereedschap in real-time kunnen analyseren om voortijdige slijtage te voorkomen. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op Erdi om consistente, hoogwaardige resultaten te leveren. En om je nog meer te boeien: ons nieuwste assortiment bevat gereedschap dat met een enkele hand te bedienen is, zonder in te leveren op kracht of nauwkeurigheid.

Waarom je voor Erdi moet kiezen bij Fixami

Als je ervoor kiest om je Erdi-producten bij Fixami te kopen, profiteer je van nog meer voordelen. Ten eerste hebben we een enorm online assortiment van Erdi-gereedschap, wat betekent dat je altijd precies kunt vinden wat je nodig hebt. Ten tweede bieden we persoonlijk advies om je te helpen het juiste gereedschap voor jouw specifieke behoeften te kiezen. Zo weet je zeker dat je de juiste aankoop doet, elke keer weer.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is