Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

DAB

Categorie

  1 artikel

  Maak kennis met DAB: Pionier in waterbeheertechnologie

  Als je werkt in de bouw of industrie, is de kans groot dat je al bekend bent met het merk DAB. Deze Italiaanse reus in waterbeheertechnologie staat al ruim 40 jaar garant voor betrouwbaarheid en innovatie. Of het nu gaat om waterpompen, drukverhogingssystemen of waterbehandelingsoplossingen, DAB heeft het allemaal. Een merk dat wereldwijd wordt erkend en vertrouwd voor zijn topkwaliteit en doordachte ontwerpen.

  De DAB-factor: Wat het merk onderscheidt

  Bij DAB draait alles om technologische vooruitgang. Het merk streeft ernaar de meest efficiënte en duurzame waterbeheersystemen te ontwikkelen. Het unieke van DAB zit 'm in de slimme technologie die achter elk product schuilt. Denk aan innovaties zoals de elektronische besturing van pompen, die ervoor zorgt dat je tot 40% kunt besparen op energiekosten. Een ander belangrijk aspect is de robuustheid en duurzaamheid van de materialen die gebruikt worden. De producten zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, wat essentieel is in de uitdagende omstandigheden van de bouw en industrie.

  Jouw voordelen bij het kiezen van DAB via Fixami

  Als je de beste waterbeheeroplossingen wilt, dan is Fixami de ideale partner om jouw DAB-producten aan te schaffen. Ten eerste bieden we een groot online assortiment, waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Of het nu een submersible pomp is voor grondwaterbeheer of een compacte drukverhoger voor een bouwproject, wij hebben het in huis. Ten tweede profiteer je van onze snelle levering. Geen weken wachten op een essentieel onderdeel; meestal heb je jouw DAB-producten de volgende dag al in handen. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook essentieel als je te maken hebt met kritieke deadlines.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is