Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Cramer

Categorie

  Ontdek Cramer: de groene revolutie in tuinmachines

  Ben je een professional die zoekt naar hoogwaardige, duurzame tuinmachines? Dan is Cramer jouw go-to merk. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1835, heeft Cramer zich gevestigd als een pionier in het veld van tuin- en landschapsverzorging. Het merk combineert Duitse ingenieurskunst met een onvermoeibare toewijding aan ecologische duurzaamheid. Met Cramer kies je voor machines die niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook zacht voor Moeder Natuur.

  Wat maakt Cramer uniek in de wereld van tuinmachines?

  Cramer onderscheidt zich door de focus op innovatie en duurzaamheid. Hun assortiment omvat alles van elektrische grasmaaiers tot accu-aangedreven bladblazers, stuk voor stuk ontworpen om jouw werkzaamheden efficiënter en minder milieubelastend te maken. De machines zijn robuust, met materialen van topkwaliteit die jaren meegaan. Bovendien past Cramer actuele technologieën toe, zoals ‘smart tech’-batterijen die je real-time informatie geven over de gebruiksduur. Opvallend is ook de veelzijdigheid van de machines; vele zijn multifunctioneel en besparen je daarmee tijd én opslagruimte.

  Waarom Cramer kiezen bij Fixami?

  Als je erover nadenkt om een Cramer-machine aan te schaffen, is Fixami de ideale plek. Allereerst kun je profiteren van onze snelle levering. Doorgaans kun je de volgende dag al aan de slag met je nieuwe gereedschap. Ten tweede bieden we persoonlijk advies voor elk type gebruiker. Of je nu een tuinprofessional bent of een enthousiaste hobbyist, onze experts kunnen je advies op maat geven om de juiste Cramer-machine voor jouw behoeften te vinden. Dat is het niveau van service dat je mag verwachten van een marktleider als Fixami.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is