Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Alpina: Voor vakmensen die meer verwachten

Je bent een professional. Je gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarom is Alpina het merk dat bij jou past. Alpina staat al jarenlang bekend om zijn uitmuntende tuingereedschap en buitenmachines die zijn ontworpen om zware taken te verlichten en de efficiëntie te verhogen. Voor het snoeien van heggen, het maaien van uitgestrekte gazons of het blazen van bladeren, Alpina heeft voor elke klus het juiste gereedschap. We begrijpen jouw behoefte aan prestatie en duurzaamheid, en dat zie je terug in elk product.

Waarom Alpina de eerste keuze is van professionals

Met Alpina kies je niet zomaar voor een merk; je kiest voor innovatie en kwaliteit. We investeren continu in onderzoek en ontwikkeling om producten aan te bieden die niet alleen voldoen aan de hoge eisen van professionals maar deze zelfs overtreffen. Een kenmerkend voorbeeld is onze 4-in-1 tuingereedschapsset, waarmee je moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende functies zonder van apparaat te hoeven wisselen. Dit maakt ons het meest veelzijdige merk in ons segment.

Snelle levering en scherpe prijzen bij Fixami

Kies je voor Alpina bij Fixami, dan kies je voor nog meer voordelen. Met onze snelle levering kun je direct aan de slag met je nieuwe gereedschap, zonder gedoe of vertraging. En heb je al gezien hoe scherp onze prijzen zijn? Fixami biedt je niet alleen de keuze uit een groot online assortiment van Alpina-producten, maar ook tegen prijzen die je nergens anders vindt. Zo zorgen we ervoor dat kwaliteit en snelheid hand in hand gaan, precies zoals je van een professional mag verwachten.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is