usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita PC5010C Betonschaaf in koffer - 1400W - 125mm

Makita PC5010C Betonschaaf in koffer - 1400W - 125mm-image
311,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita PC5010C Renovatiefrees: Waar kracht en precisie samenkomen
   Je staat op het punt om kennis te maken met een game changer in de wereld van renovatie en verbouwing: de Makita PC5010C Betonschaaf in koffer - 1400W - 125mm. Dit krachtpakket met een opgenomen vermogen van 1400 Watt is ontworpen om jouw zwaarste projecten lichter te maken. Met een onbelast toerentalbereik van 4000 tot 9000 omwentelingen per minuut, biedt het de variabiliteit die je nodig hebt voor diverse materialen. Dit apparaat is niet alleen krachtig maar ook slim. Dankzij de asblokkering wissel je snel en veilig van schijven, terwijl het SJS II systeem de gebruiker beschermt bij abrupt vastslaan, waarmee motor- en tandwielschade wordt voorkomen. De betonschaaf zorgt met het lage trillingsniveau, soft start en constant toerental voor een stabiele, gebruikersvriendelijke ervaring. Het LED-display geeft duidelijk de status van de machine aan, zodat je altijd de controle behoudt. De Makita PC5010C staat voor duurzaamheid met zijn overbelastingsbeveiliging en biedt de mogelijkheid tot stofvrij werken in combinatie met een stofzuiger. Een ware revolutie in het vlak maken van ruwe oppervlakten.

   Veilig en duurzaam aan het werk
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Makita PC5010C. Het geavanceerde SJS II systeem speelt een sleutelrol door jou, de gebruiker, te beschermen bij het abrupt vastslaan, waardoor je veilig kunt blijven werken zonder onderbrekingen. Ook het risico op motor- en tandwielschade wordt hierdoor geminimaliseerd. Daarnaast biedt de betonschaaf met zijn heropstartbeveiliging en LED-indicatielampjes een extra laag veiligheid door je direct op de hoogte te brengen van de machine's status. De duurzaamheid wordt verder versterkt door de overbelastingsbeveiliging, wat zorgt voor een langere levensduur van je toestel, zelfs bij de meest veeleisende projecten. Combineer dit met de mogelijkheid om stofvrij te werken in combinatie met een stofzuiger, en je hebt een tool die niet alleen veilig, maar ook gezond is voor de gebruiker en duurzaam voor het milieu.

   Kies voor kwaliteit, kies voor ons
   Waarom zou je de Makita PC5010C Betonschaaf bestellen bij onze webshop? Simpel: wij bieden niet alleen snelle levering en vriendelijke service, maar ook een garantie dat je investeert in kwaliteit. Met ons grote assortiment hebben we altijd wat je zoekt en onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. Wij staan klaar om je te helpen het meeste uit je aankoop te halen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je projecten. Kies voor ons en ervaar het verschil in hoe wij met zorg en expertise jouw kluservaring verbeteren. Met de Makita PC5010C aan je zijde wordt elke uitdaging iets om naar uit te kijken.

   Asgat meting

   22.23 mm

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Toerental onbelast

   9000 rpm

   Verlengde garantie

   Ja

   Toerental onbelast, bereik

   4000-9000

   Snoerlengte (meting)

   4 m

   Voltage

   230

   Variabel toerental

   Ja

   Softstart

   Ja

   Schaafbreedte

   125 mm

   Asblokkering

   Ja

   Constant toerental

   Ja

   Opgenomen vermogen

   1400 W

   Schijven diameter

   125

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   0088381865357

   Artikelnummer

   251814

   Gewicht (Product)

   3.6 kg

   Hoogte (Product)

   17.9 mm

   Breedte (Product)

   231 mm

   1x Koffer metaal 140B63-7
   1x Nokkensleutel 782426-5

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.