usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Makita HG5030K Heteluchtpistool in koffer - 1600W
74,79

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita HG5030K Heteluchtpistool: Warmte op commando
      Als jij jouw klusgereedschap graag net zo scherp en effectief wilt hebben als je skills, dan is de Makita HG5030K heteluchtpistool met 1600W aan kracht je nieuwe beste vriend. Dit heteluchtpistool combineert kracht met precisie, waardoor het een onmisbaar item wordt in jouw gereedschapskist. Met een luchtverplaatsing van maar liefst 500 liter per minuut en de keuze tussen twee temperatuurstanden van 350 of 500 °C is geen klus te groot of te complex. Of je nu aan de slag gaat met het vervormen van thermoplastische buizen, het samenkrimpen van krimpkousen of het verwijderen van oude verflagen, dit apparaat is jouw go-to. De Makita HG5030K is niet alleen krachtig maar ook slim ontworpen. De zijdelingse luchtinlaat en de rubberen steunvoet maken het mogelijk om het gereedschap veilig neer te zetten. Zo kun je beide handen vrijhouden voor jouw project. Het comfort wordt nog verder versterkt door de softgrip handgreep, terwijl het lichte en slanke design ervoor zorgt dat je geen spierpijn krijgt van langdurig gebruik. Dit heteluchtpistool komt met een handige kunststof koffer, compleet met een snoer van 2 meter, zodat jij zonder zorgen aan de slag kunt.

      Veiligheid en duurzaamheid: Jouw klus, jouw voorwaarden
      Bij hoge temperaturen en krachtige tools is veiligheid geen bijzaak, maar prioriteit. Gelukkig is de Makita HG5030K uitgerust met alle features die je nodig hebt om zowel jouw project als jezelf te beschermen. De ingebouwde veiligheidsschakelaar voorkomt oververhitting, waardoor je met een gerust hart kunt werken zonder zorgen over mogelijke ongelukken of schade aan het gereedschap. De slimme ontwerpkeuzes, zoals de zijdelingse luchtinlaat en rubberen voet, dragen bij aan deze veiligheid en stellen je in staat het heteluchtpistool neer te zetten met het mondstuk omhoog. Dit betekent niet alleen meer controle en precisie tijdens jouw werk, maar ook een langdurige duurzaamheid van het gereedschap. Zelfs na langdurig gebruik blijft de Makita HG5030K presteren op topniveau, mede dankzij de elektrische beschermingsklasse II, wat het een betrouwbare partner maakt voor tal van projecten.

      Haal jouw hittejager in huis met onze top service
      Wie zegt dat wachten op gereedschap onderdeel moet zijn van de klus? Bij ons geniet je van snelle levering, waardoor de Makita HG5030K heteluchtpistool sneller in jouw handen is dan je "klaar voor de volgende project" kunt zeggen. En met ons brede assortiment ben je niet alleen verzekerd van dit topstuk, maar vind je alles wat jouw klusverzameling compleet maakt. Met scherpe prijzen die jouw budget niet overschrijden en een klantenservice die altijd klaarstaat met een vriendelijk woord en deskundig advies, maken we het winkelen niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig. Maak van de Makita HG5030K heteluchtpistool jouw nieuwe kluspartner en ervaar hoe simpel en voordelig het is om bij ons te shoppen. Jouw projecten verdienen het beste gereedschap; wij zorgen ervoor dat je dit snel en tegen de beste voorwaarde in huis hebt.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Verlengde garantie

      Ja

      Aantal luchtstanden

      2

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Digitaal display

      Nee

      Opgenomen vermogen

      1600 W

      Voltage

      230

      Maximale temperatuur

      500 °C

      Softgrip

      Ja

      Luchtverplaatsing

      500 l/min

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      0088381857321

      Artikelnummer

      226407

      Gewicht (Product)

      0.56 kg

      Hoogte (Product)

      20.8 mm

      Breedte (Product)

      80 mm

      1x Koffer

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster